Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ


Πάθος αλλά και ένταση, ζήλια, κτητική συμπεριφορά

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990

Η Αφροδίτη, που εκφράζει τον Έρωτα, την Τέχνη περνά στις 4/12/2023 στις 20:51 στο Ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29/12/2023 και ώρα Ελλάδας 22:25, ενισχύοντας την ερωτική διάθεση και ζωή Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων αλλά ενδεχομένως να φέρει ένταση στις σχέσεις Ταύρων, Λεόντων και Υδροχόων.
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της καλαισθησίας, της ευγένειας και του έρωτα, από το κτητικό Ζώδιο του Σκορπιού, φέρνει στην επιφάνεια ζήλεια, συμπεριφορές ακραίες, παρακολουθήσεις εραστών και σκάνδαλα ενώ ταυτόχρονα απ’ το Σκορπιό που ζητάει «όλα ή τίποτε» η ακραία αυτή συμπεριφορά οδηγεί κάποιες στιγμές και σε ένταση σεξουαλική που συνυπάρχει με ακραίο πάθος και έκφραση …περίεργων επιθυμιών.
Στην Τέχνη, η Αφροδίτη απ’ το Σκορπιό, θα δώσω κίνητρα για μία δημιουργία ακραία που θα φανεί σε σκούρα χρώματα,  ψυχεδελικούς ήχους και ακραία τεχνοτροπία που θα έχει φανατικούς υποστηρικτές αλλά και πολέμιούς της.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της Αφροδίτης απ’ το Σκορπιό που είναι καθοριστική στην πορεία αισθηματικών θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Καλέστε στο 14990.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990