Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Ιανουαρίου


ΚΡΙΟΣ 
Ήδη διανύετε μία περίοδο όπου στρέφετε το ενδιαφέρον σας στον κοινωνικό περίγυρο και σας ενδιαφέρει η γνώμη του περιβάλλοντός σας. Τις πρώτες είκοσι ημέρες θα υπάρχει μία ένταση στη ζωή σας φίλοι μου Κριοί! 
Οι επαγγελματικές προκλήσεις αυξάνονται καθώς απλώνεστε για να πετύχετε ιδιαίτερους στόχους. Η τύχη φτάνει σε κάποιους από εσάς μέσα από την υποστήριξη ενός συναδέλφους και σε κάποιους άλλους απ’ τις εξελίξεις των γεγονότων.
Κάποια σχετική αστάθεια στα οικονομικά της κοινωνίας μας θα υπάρξει αυτό το μήνα και σίγουρα θα επηρεάσει γενικά τα εισοδήματά σας. Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στα έξοδα, που κάποια από αυτά θα είναι έκτακτα και ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες του έτους που θα αναζητήσετε την διασκέδαση με την παρέα σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 
Στα μέσα του μήνα αυτό που θα κάνει τη σχέση ενδιαφέρουσα και ευχάριστη είναι ότι θα συνδυάζει τη φιλία με το συναίσθημα και ένα μεγάλο μέρος πνευματικότητας που διώχνει την ανία και τα προβλήματα.
Οι φιλίες και τα αλτρουιστικά σας ενδιαφέροντα φαίνεται πως θα ενδυναμωθούν από τις 20 που ο Ήλιος θα φιλοξενείται απ’ τον Υδροχόο.   
Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21/1 φέρνει ανατροπές στους στόχους και κρυφές φιλίες ή φίλους αποκρυφιστές στους Κριούς των δύο πρώτων ημερών.

ΤΑΥΡΟΣ 
Αγαπητοί μου Ταύροι υποδεχθείτε το Νέο Έτος χαρούμενοι και ευτυχισμένοι με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χαρείτε τις στιγμές που σας δίνονται και απομακρύνετε οποιαδήποτε ανασφάλειά σας.
Το πρώτο δεκαπενθήμερο, προϋποθέτει για εσάς έμμεσες αλλά και ουσιαστικές αλλαγές που γίνονται στον εσωτερικό σας κόσμο.
Η αισθηματική σας ζωή θα είναι αρκετά πλούσια και ενδιαφέρουσα το Τρίτο δεκαήμερο.
Το τελευταίο δεκαήμερο που ο Ήλιος θα φιλοξενείται απ’ τον Υδροχόο οι περισσότεροι από εσάς εμφανίζονται κοινωνικοί αυξάνοντας τις καθημερινές τους επαφές και συζητήσεις με τα άτομα που απαρτίζουν τον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο. 
Πιθανόν να έρθετε σε διανοητική αντίθεση με το σύντροφο. Αποφύγετε το πείσμα και την υπερβολική κριτική για θέματα που δεν σας ενδιαφέρουν.
Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21/1 φέρνει ανατροπές κοινωνικές και επαγγελματικές στους Ταύρους των δύο πρώτων ημερών.
  
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Απ’ την αρχή του Νέου Έτους, η διάθεσή σας ναι μεν θα είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θα έχετε αρκετές τάσεις για πραγματικές ανατροπές ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα.
Το διάστημα αυτό φαίνεται να είστε πιεσμένοι ψυχολογικά. Μια εσωτερική αναστάτωση που συνοδεύεται από ανησυχίες για το μέλλον και την πορεία του Νέου Έτους αλλά και αμφιβολίες για το νόημα πολλών συμβάντων απορροφούν μεγάλο μέρος της δράσης σας.
Πετάξτε τα δυσάρεστα συναισθήματα και δώστε χρώμα στη ζωή σας. Η σεξουαλικότητά σας μεγιστοποιείται. Στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου εκφράστε τα συναισθήματά σας και κάντε σχέδια με το σύντροφό σας για το υπόλοιπο της ζωής σας.
Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, από τις 20 του μήνα που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Υδροχόο θα διανύετε μία ευνοϊκή περίοδο για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Θα βρεθείτε σε μία πνευματική εγρήγορση και θα έχετε απεριόριστες δυνατότητες για να κατανοήσετε τάσεις και ιδέες. 
Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21/1 φέρνει ανατροπές και νέα πνοή σε κατεστημένα θρησκευτικά και φιλοσοφικά δόγματα και να δώσει στους  Διδύμους των δύο πρώτων ημερών την ευκαιρία να αναπτυχθούν μέσα από αυτά. Οι εμπειρίες των ταξιδιών χρησιμεύουν σαν παράγοντας ανανέωσης και ανάπτυξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Αυτή η εποχή προδιαθέτει τους περισσότερους Καρκίνους να είναι κοινωνικοί και ευχάριστοι. Υποδέχεστε χαρούμενοι το Νέο Έτος ανταλλάσσοντας τις ευχές σας με φίλους και συγγενικά πρόσωπα.
Είναι καιρός να αντιληφθείτε τη θέση σας μέσω των άλλων, δίνοντας σημασία στις προσωπικές σας σχέσεις. Σημαντικό ρόλο αυτή τη περίοδο θα παίξει ο σύντροφός σας.
Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τώρα στη ζωή σας και εσείς θα θελήσετε να αναπτύξετε τις σχέσεις σας ακόμα περισσότερο.
Η διαίσθησής σας θα είναι αυξημένη και θα έχετε τη δυνατότητα για να ασχοληθείτε με το απόκρυφο ή ακόμη θα σας δοθεί και το χάρισμα της πρόβλεψης.
Ο Ήλιος από 20/1 θα φιλοξενείται από το ζώδιο του Υδροχόου, κάνοντάς  τους περισσότερους του ζωδίου σας να απομονωθούν για λίγο, για μια εσωτερική ανασκόπηση και διεργασία.
Μετά τις 20/1ου αρκετοί του ζωδίου σας θα βελτιώσουν την οικονομική και περιουσιακή τους κατάσταση τοποθετώντας τα οικονομικά τους αποθέματα σε επικερδής επενδύσεις.
Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21/1 ενδεχομένως να φέρει στους Καρκίνους των δύο  πρώτων ημερών μια διαφοροποίηση ουσιαστική στη διαχείριση κεφαλαίων.

ΛΕΩΝ 
Από την αρχή σχεδόν του έτους θα θελήσετε να πάρετε μία υπεύθυνη στάση απέναντι στις υποχρεώσεις σας και τα καθημερινά σας προβλήματα.
Οι σημαντικές σας ικανότητες διαφαίνονται μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου. 
Μετά τις 17 μπορείτε να πουλήσετε, να προωθήσετε ή να δημιουργήσετε νέο ενδιαφέρον σε κάποια παλιά ζητήματα ή ιδέες με διορατικότητα και έμπνευση. 
Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, καθώς φαίνεται θα ενδιαφερθείτε για τα οικονομικά σας αποθέματα και είναι πολύ πιθανόν να αναζητήσετε τη γνώμη κάποιοι συμβούλου επενδύσεων. Τακτοποιήστε κάθε υπόθεση η οποία έχει σχέση με τη δουλειά σας.
Η παρουσία του ζωοδότη Ήλιου το τρίτο δεκαήμερο απ’ τον 7ο ηλιακό σας οίκο σας από τις 20 Ιανουαρίου, παρακινεί να επανεξετάσετε σχέσεις, συνεργασίες και συμβόλαια. 
Οι διεύρυνση των κοινωνικών και φιλικών σας σχέσεων θα είναι τονισμένη από τις 20, καθώς η αίσθηση της συντροφικότητας και της συμμετοχής σας σε μια ομάδα με κοινή ιδεολογία και ενδιαφέροντα, θα είναι σημαντική για τους περισσότερους του ζωδίου σας.
Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21/1 θα φέρει στους Λέοντες των δύο πρώτων ημερών ένταση στις προσωπικές σχέσεις. Μπορεί να οδηγήσει σε έναν σύντροφο που θα φέρει ανανέωση στη ζωή, ή ξαφνικούς χωρισμούς μετά από μεγάλες περιόδους διαμάχης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Απ’ τις πρώτες κιόλας ώρες του 2024 το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στη καλυτέρευση της καθημερινότητας και του βιοτικού σας επιπέδου και δεν θα μείνετε καθόλου αδιάφοροι για το επάγγελμά σας.
Κερδισμένοι καθώς φαίνεται θα είναι οι Παρθένοι που θα αγαπήσουν πραγματικά τον εαυτό τους, θα ακολουθήσουν τα συναισθήματά τους και θα κρατήσουν μία εξωστρεφή διάθεση ανταλλάσσοντας ιδέες με τον περίγυρο.
Το τελευταίο δεκαήμερο, κυρίως από 20/1 που ο Ήλιος θα είναι στο Ζώδιο του Υδροχόου, θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με την εργασία σας, ακόμα περισσότερο και να εφαρμόσετε πρωτότυπες ιδέες. Η ζωτικότητά σας θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την παραγωγικότητά σας.
Καθώς φαίνεται τώρα θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στα επαγγελματικά σας, εάν εργαστείτε περισσότερο και εφόσον φροντίσετε να φερθείτε φιλικότερα στους υφισταμένους σας
Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21/1 θα επηρεάσει τους Παρθένους των δύο πρώτων ημερών στα εργασιακά φέρνοντας ανατροπές είτε θετικές είτε αρνητικές ανάλογα με την θέση και Όψεις του Πλούτωνα στο Γενέθλιο τους Χάρτη.

ΖΥΓΟΣ 
Το Νέο Έτος αυτό σας βρίσκει ευτυχισμένους μαζί με την οικογένειά σας. Οι περισσότεροι από εσάς θα κάνουν σχέδια για το 2024 για ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο.   
Προσέξτε τη δίαιτά σας, καθώς η γιορτές έφυγαν αφήνοντάς σας μερικά κιλά.
Το δεύτερο δεκαήμερο, θεωρείται ευνοϊκό για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας να συναντήσετε φίλους και εραστές ή ακόμη και να κατανοήσετε τους προβληματισμούς των παιδιών σας.
Μέχρι τις 20 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, οι προσπάθειές σας εστιάζονται στη βελτίωση των οικογενειακών σας σχέσεων και δεσμών σας με τις παραδόσεις. Οι πλανητικές όψεις σας βοηθούν να βελτιώσετε τους προσωπικούς σας χώρους.
Στον οικονομικό τομέα, η τύχη θα είναι με το μέρος σε αρκετές περιπτώσεις, είτε κερδίζοντας χρήματα που δεν τα περιμένατε, είτε αγοράζοντας αγαθά σε τιμή ευκαιρίας.
Από τις 20/1 ο Ήλιος απ’ τον Υδροχόο βελτιώνει τη διάθεσή σας και στρέφει το ενδιαφέρον σας σε ερωτικές υποθέσεις.
Η αυτό-έκφρασή σας θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα, μετά τις 20 Ιανουαρίου, καθώς ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 5ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη και στο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι πολύ πιθανόν να αυξηθούν τα έξοδα και οι δαπάνες, τόσο για τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας, όσο και για τις αλλαγές που ήδη έχετε προγραμματίσει στο σπίτι σας.
Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21/1 θα επηρεάσει τους Ζυγούς των δύο πρώτων ημερών φέρνοντας ανατροπές σε χόμπι και ενδιαφέροντα και στον αισθηματικό τομέα έντονα και ακραία συναισθήματα πάθους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η αρχή αυτού του έτους θα σας φέρει πιο κοντά στο οικογενειακό σας περιβάλλον και στο στενό σας κύκλο.  
Το ενδιαφέρον σας εστιάζετε μέχρι και τις 19 στα κοινωνικά θέματα και στις κοινωνικές εκδηλώσεις.
Το πρώτο δεκαήμερο να είστε συνεπείς στα όσα έχετε υποσχεθεί στους ανωτέρους σας στο χρόνο παράδοσης κάποιων εργασιών που αναλάβατε και τέλος να φροντίσετε να ξεκινάτε λίγο νωρίτερα ώστε να μην καθυστερείτε εξαιτίας της κυκλοφοριακής συμφόρησης προς και από τη δουλειά σας.
Εάν σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές ή επεκτάσεις στο σπίτι σας τώρα είναι καλή περίοδος. Ίσως να λάβετε ή ακόμη και να δώσετε κάποιο δώρο στους γονείς σας. 
Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο στις 20/1ου θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στις οικογενειακές υποθέσεις και στα άτομα που «κλείνει η πόρτα σας». Τις μέρες αυτές εμφανίζεστε γοητευτικοί στο περιβάλλον και αρκετά σίγουροι κερδίζοντας την εκτίμηση όσων βρίσκονται κοντά σας.  Η διαίσθησή σας φαίνεται πως θα σας βοηθήσει τις μέρες αυτές να βρείτε τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων. 
Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21/1 θα επηρεάσει τους Σκορπιούς των δύο πρώτων ημερών καθώς ανατρέπει την οικογενειακή τους ζωή ή την περιουσιακή τους κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Ίσως η διάθεσή να μην είναι και όπως θα θέλατε για την Πρωτοχρονιά, αλλά γι’ αυτό ευθύνεται η διασκέδαση των ημερών που πέρασε. Ανακτήστε γρήγορα τις δυνάμεις σας και δείτε όπως άλλωστε πάντα θετικά τη ζωή.
Η προσοχή σας μέχρι τις 20 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Αιγόκερω θα στραφεί στις συναλλαγές και στην περιουσιακή σας κατάσταση και τα κέρδη σας προβλέπονται να είναι αυξημένα.
Ξεχάστε τα προβλήματα του παρελθόντος και εξωτερικεύστε τις ανάγκες και επιθυμίες σας. 
Από τις 20 θα διαπιστώσετε ότι γίνεστε περισσότερο ιδεαλιστές, ξεφεύγετε από τον κατεστημένο τρόπο ζωής που δεν σας αντιπροσωπεύει και επιδιώκετε την εξέλιξή σας, με ενέργειες που θα αφορούν το γενικότερο καλό. Έτσι πρόκειται να απορρίψετε πολλές παλιές καταστάσεις και πρόσωπα που δεν ταυτίζονται με τις νέες σας αντιλήψεις.
Καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συμφωνίες τις τέσσερις τελευταίες ημέρες.
Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21/1 θα επηρεάσει τους Τοξότες των δύο πρώτων ημερών στον τρόπο έκφρασης αλλά και σκέψεις τους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Απ’ τη φύση σας είστε το ζώδιο που σκοπεύει στην κατάκτηση υψηλότερων επαγγελματικών θέσεων, με απώτερο στόχο την κοινωνική σας προβολή και την αναγνώριση των διοικητικών σας ικανοτήτων. 
Κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου, μη γίνεστε καχύποπτοι απέναντι στα γεγονότα και κυρίως μην κλείνεστε στον εαυτό σας.  
Ο επαγγελματικός τομέας, παρουσιάζει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και αρκετές προσπάθειές σας στέφονται με επιτυχία. Θα υπάρξουν προϋποθέσεις για ανάπτυξη και εξέλιξη σε νέους τομείς, ή με καινοτομίες που θα εισαχθούν στον τρόπο ή στο αντικείμενο εργασίας σας.
Καθώς φαίνεται οι περισσότεροι Αιγόκεροι το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα θέλετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στο στενό οικογενειακό σας κύκλο και θα θέλετε να επιβάλλετε επιτακτικά τις απόψεις σας.
Το ενδιαφέρον σας, κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαημέρου θα είναι στραμμένο σα οικονομικά και περιουσιακά σας ζητήματα και είναι πολύ πιθανό τις τρεις τελευταίες ημέρες να χρειαστεί να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας για την εκπλήρωση κάποιου κοινού στόχου.
Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21/1 θα επηρεάσει τους Αιγόκερους των δύο πρώτων ημερών στην διαχείριση του εισοδήματός τους αλλά και στα έσοδά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η εορταστική ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον σας ανανεώνουν. Καταρτίστε τα προσωπικά σας σχέδια για το 2024.
Εκκεντρικές τάσεις, που πιθανόν να προκαλέσουν το περιβάλλον, καλό θα είναι να αποφευχθούν. Ίσως αυτή την περίοδο, να μην διστάσετε να επιχειρήσετε ελεγχόμενες συγκρούσεις με τους άλλους, θέλοντας να δείξετε το δυναμισμό σας. 
Η σχέση σας με το σύντροφο ομαλοποιείται, χωρίς θυσίες αυτό το διάστημα, ενώ οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, έχουν αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.
Τα οικονομικά σας ανοίγματα στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου καθώς γίνονται κρίσιμα και αποσπούν την προσοχή σας.
Όσο περνούν όμως οι μέρες του Ιανουαρίου και προσαρμοζόμενοι και πάλι στην καθημερινότητα μετά το πέρασμα των εορτών που σας αποδιοργάνωσαν βελτιώνονται τα επαγγελματικά σας.
Απ’ τις 20 ο Ήλιος θα είναι στο ζώδιό σας, κάνοντάς σας περισσότερο δυναμικούς, πιστεύοντας στις ικανότητές σας και αναλαμβάνοντας αρκετές υποθέσεις.
Το πέρασμα του Πλούτωνα στο Ζώδιο σας στις 21/1 θα επηρεάσει τους γεννημένους των δύο πρώτων ημερών καταλυτικά στη συμπεριφορά φέρνοντάς τους τάσεις απομόνωσης αλλά και την εμφάνισή τους.

ΙΧΘΕΙΣ  
Ένας βαθύτερος ιδεαλισμός για μία παγκόσμια αγάπη στα πρόσωπα που είναι αδύναμα και έχουν την ανάγκη υποστήριξης του κοινωνικού συνόλου σας συνοδεύει το πρώτο δεκαήμερο. 
Περάσετε όμορφα με την οικογένειά σας την Πρωτοχρονιά και φροντίστε να ξεκουραστείτε.
Οι καταστάσεις που θα παρουσιαστούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο, θα σας οδηγήσουν σε μία σταδιακή άνοδο του εισοδήματος και του βιοτικού σας επιπέδου, αρκεί να διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας αποθέματα.
Το δεύτερο δεκαήμερο, ενδέχεται να αισθανθείτε μία ανεξήγητη κόπωση απ’ τη δουλειά σας και θα ήταν καλύτερα να ζητήσετε μία προσωρινή άδεια.
Οι συζητήσεις σας θα είναι ευχάριστες και θα έχετε διάθεση να επικοινωνήσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο στα μέσα του μήνα. 
Από τις 20 που ο Ήλιος θα είναι στο Ζώδιο του Υδροχόου, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην καθημερινή σας δραστηριότητα.
Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21/1 θα επηρεάσει τους Ιχθείς των δύο πρώτων ημερών ανατρέπει ουσιαστικά το υποσυνείδητό τους φέρνοντας τους εσωτερικές δυνάμεις.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990