Συνελήφθησαν αξιωματικοί του Λιμενικού για διακίνηση ναρκωτικών


Στην ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ 16-17/12/2023 η Μαρία Μιχαήλου μίλησε για συλλήψεις αστυνομικών Ακούστε το απόσπασμα ΕΔΩ: 46:01
Σε 10 συλλήψεις για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, μετά από έρευνες που κράτησαν παραπάνω από δύο μήνες. Δύο εκ των συλληφθέντων είναι αξιωματικοί του Λιμενικού. Ο ένας εκ των αξιωματικών μάλιστα είναι διοικητής σε καίρια θέση στον Πειραιά στον τομέα των ναρκωτικών.

Οι δύο Λιμενικοί κατηγορούνται ότι αφαιρούσαν κατασχεμένες ποσότητες κοκαΐνης από υποθέσεις και τις διακινούσαν μαζί με 11 ιδιώτες στην αγορά. Από τους ιδιώτες είναι και τρεις έγκλειστοι των φυλακών, ανάμεσά τους μία γυναίκα για εμπόριο ναρκωτικών που φέρεται και η «εγκέφαλος» του κυκλώματος.

Αρχικά εκείνη προσέγγισε μία φίλη της που δούλευε ως αποθηκάριος στις συγκεκριμένες αποθήκες και στη συνέχεια στρατολόγησε τους Λιμενικούς.

Οι εμπλεκόμενοι που συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση του Εσωτερικών Υποθέσεων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 8 κιλά κοκαΐνης, μικροποσότητα κάνναβης, σφαίρες και όπλα οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα με την έρευνα να συνεχίζεται μέχρι να φωτιστούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης και με την ολοκλήρωση αυτής αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από το Εσωτερικών Υποθέσεων.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990