Δυστυχήματα στο δρόμο σήμερα


Κοσμική αστρολογία 14/12/2023 η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ προέβλεψε κίνδυνο στα οδικά δύκτια, ΠΡΟΣΟΧΗ

Σύγκρουση ΙΧ με τραμ
Μία νεκρή και ένας βαριά τραυματίας είναι ο απολογισμός,  από τη σύγκρουση Ι.Χ. με συρμό Τραμ στο Παλαιό Φάληρο το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου 2023.
Το αυτοκίνητο κινείτο στο ρεύμα από Αθήνα προς Γλυφάδα. Για άγνωστη αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω σε δύο πεζούς μεγάλης ηλικίας, ενώ στη συνέχεια συγκρούστηκε μετωπικά με το τραμ το οποίο ερχόταν από τη Βούλα με κατεύθυνση προς Αθήνα.
Δυστύχημα στα Σπάτα
Συγκλονίζει το τροχαίο στα Σπάτα, κατά το οποίο έχασαν την ζωή τους ένας 18χρονος και μια 52χρονη μετά από μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 7:40 το πρωί στην επαρχιακή οδό Σπάτων – Αρτέμιδας, όταν το όχημα που οδηγούσε ο 18χρονος, για άγνωστη αιτία, εξετράπη της πορείας του, υπερπήδησε το προστατευτικό διάζωμα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα που οδηγούσε η 52χρονη, με αποτέλεσμα των θανάσιμο τραυματισμό και των δύο.
Οι δύο οδηγοί ανασύρθηκαν νεκροί από τα οχήματα τους μετά από επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική, όπου συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δυο οχήματα.
Όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε 2 αστυνομικούς
Ο οδηγός εγκατέλειψε τους τραυματίες και διέφυγε από το σημείο
Στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο φέροντας κατάγματα νοσηλεύονται δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, η μοτοσικλέτα των οποίων παρασύρθηκε από όχημα στη λεωφόρο Κύμης, στο ύψος του Ολυμπιακού Χωριού.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 12 το μεσημέρι δύο μηχανές της Ομάδας ΔΙΑΣ κινούνταν επί της λεωφόρου Κύμης, όταν ξαφνικά ένα λευκό βαν χτύπησε από πίσω μια από τις μηχανές.
Ακολούθως, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε.
Οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στη μηχανή τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο με κατάγματα.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990