Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 10/1/2024


ΤΕΤΑΡΤΗ 10/1

ΚΡΙΟΣ
Στα ερωτικά και στα θέματα συντροφικής ζωής θα είστε ευνοημένοι. Κάποιο πρόσωπο απ’ το φιλικό περιβάλλον θα έλξει το ενδιαφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσέξτε γιατί η επιθυμία σας για αποδέσμευση καθώς και πάλι θα προκαλέσει αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας που αναζητά τη δέσμευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα είστε παθιασμένοι για τον έρωτα. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να είναι ικανός να ανανεώνει το ενδιαφέρον σας αν θέλει να σας κρατήσει κοντά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εμφανίζεστε με λιγότερες απαιτήσεις. Η συντροφικότητα είναι το απαιτούμενο και η ευγενική σας συμπεριφορά αμβλύνει τα προβλήματα της σχέσης.

ΛΕΩΝ
Για να μην προκληθούν προβλήματα στη σχέση συμπεριφερθείτε φιλικά. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας σε μία καινούργια γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν θα πρέπει οι εντάσεις της καθημερινότητας να επηρεάσουν αρνητικά τη στάση και τη συμπεριφορά σας προς τον/την  αγαπημένο/η σας.

ΖΥΓΟΣ
Η ατμόσφαιρα με τον σύντροφό σας αναμένεται αρκετά ευχάριστη.  Μια ευχάριστη έκπληξη που θα σας συγκινήσει, πιθανόν να προέλθει από το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προσωπικές και ερωτικές σας σχέσεις. Εκφράστε συναισθήματα και επιθυμίες και ζήστε ευχάριστες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καθώς φαίνεται η σχέση θα περάσει από εμπόδια και δυσκολίες. Η στάση σας είναι εριστική και εσείς κουρασμένοι απ’ τις υποχρεώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πορεία των αισθηματικών σας θα εξαρτηθεί από εσάς. Προκύπτουν θετικές και αρνητικές επιδράσεις και από εσάς εξαρτάται η πορεία της σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον χειρισμό σοβαρών θεμάτων σε σχέση με το σύντροφο. Προστριβές ή αντιπαραθέσεις θα έχουν άσχημη κατάληξη.

ΙΧΘΥΣ
Την αρμονία που αναζητάτε την βρίσκετε στα πλαίσια της οικογένειάς σας. Ο σύντροφος είναι σε θέση να καταλάβει ανά πάσα στιγμή τις διαθέσεις σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990