Ερωτικά Ταρώ 10/1/2024


Για Τετάρτη 10/1/2024

ΚΡΙΟΣ
Να είστε δίκαιοι όσον αφορά τη σχέση σας. Αν αναζητάτε την πλήρη αφοσίωση του συντρόφου μην εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ 
Εμφανίζεστε εκδηλωτικοί προς το σύντροφό σας έχοντας την διάθεση να ξεπεράσετε αντιπαραθέσεις και προβλήματα που σας απομακρύνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι συνθήκες της σημερινής ημέρας δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για την αισθηματική σας ζωή. μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν...   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Μην μεταφέρετε τα προβλήματα της καθημερινότητας στο σύντροφο. Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου φανείτε προσεχτικοί στις επιλογές σας.

ΛΕΩΝ
Οι συνθήκες της σημερινής βραδιάς φαίνεται να σας δημιουργούν προβλήματα αισθηματικής φύσης. Μην ‘ξύνετε‘ τα νύχια σας για καβγά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Ερωτικά θα είστε μπερδεμένοι. Είστε σίγουροι πως ταιριάζετε; Και αν ναι, έχετε αυτή την εποχή έχετε κοινά όνειρα για τη ζωή σας; 

ΖΥΓΟΣ 
Μία ημέρα γεμάτη δραστηριότητα και δυναμισμό! Αξιοποιείστε το χρόνο σας επιλύνοντας τυχόν διαφορές με το σύντροφό σας. Τα συμβάντα σας ευνοούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε, θα είναι μια καλή προετοιμασία για να συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές συναισθηματικές σας ανάγκες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στη σχέση σας προβλέπεται ερωτική! Ζήστε τις στιγμές που σας δίνονται και αφήστε τις αντιπαραθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι περιστάσεις το απόγευμα σας παροτρύνουν να εκδηλώσετε την αγάπη σας προ τον σύντροφό σας. Τον κερδίζετε δείχνοντας τα ψυχικά σας χαρίσματα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι περιστάσεις σας κάνουν στοργικούς και σας παροτρύνουν σε κάποιες δαπάνες για τη ψυχαγωγία του αγαπημένου σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι επιθυμίες σας, σας μεταβάλλουν με αποτέλεσμά να ¨καταδιώξετε¨ και να κερδίσετε ερωτικά το άτομο που κινεί το ενδιαφέρον σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990