Ερωτικά Ταρώ 12/1/2024


Για Παρασκευή 12/1/2023

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα φαίνεται να σας αναγκάζει να κάνετε υποχωρήσεις προς το σύντροφο και τις απαιτήσεις του. Αποφύγετε να ανακατευθείτε με τα οικονομικά του.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα είναι ευνοϊκή για εσάς. Ίσως σε κάποιους από εσάς να προκύψουν εντελώς αναπάντεχα γνωριμίες. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
​Σήμερα πολλοί από εσάς αναπτύσσετε μια ιδιαίτερη σχέση που σας βοηθά να επουλώσει τις συναισθηματικές σας πληγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέσω των συναντήσεών σας αποκαλύπτετε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Υπάρχουν αρκετές προοπτικές για την ανάπτυξη σχέσης.

ΛΕΩΝ
Έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την πορεία του δεσμού σας. Αυτά που σας ενώνουν εγγυώνται την μακρόχρονη πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην αποθαρρύνετε κάποιο πρόσωπο που θέλει να σας γνωρίσει. Ίσως να είναι ότι καλύτερα μέχρι και σήμερα όσον αφορά τα αισθηματικά σας!

ΖΥΓΟΣ
Εισβάλλουν στη ζωή σας οι αναμνήσεις και η νοσταλγία από μία παλαιότερη σχέση. Φροντίστε τη διάθεση σας να μην την καταλάβει ο σύντροφος. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι δυσκολίες που θα συναντήσετε οφείλονται στην ανασφάλειά σας. Τις ανασφάλειες αυτές μην τις μεταφέρετε και στο σύντροφο.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεσή σας, θα επηρεαστεί αρνητικά απ’ τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στη σχέση με το σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ασυνείδητα εμφανίζετε και οι δύο μία ανταγωνιστική διάθεση που θα μπορέσει να διοχετευθεί είτε σε κοινές δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σεξουαλικότητά σας θα είναι αρκετά έντονη και θα σας παρασύρει σε αρκετές επιπόλαιες σχέσεις και πειραματισμούς. Αυτό όμως θα είναι κάτι προσωρινό.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ροή της αγάπης ανάμεσά σας ολοένα και ενισχύεται και πιο πολύ. Ζήστε τις ευχάριστες στιγμές και μην γίνεστε αδικαιολόγητα ανασφαλείς.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990