Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ.


Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της καλαισθησίας, της ευγένειας και του έρωτα, από 23/1/2024 και ώρα 10:50 μέχρι τις 16/2/2024 18:06 θα βρίσκεται στο Ζώδιο του Αιγόκερου.
Αναλυτικά η επίδρασή της στα 12 Ζώδια.

Κριός
Διαμέσου της καλής σας φήμης στον επαγγελματικό σας χώρο και των καλών σχολίων που θα ακουστούν για εσάς, ενδέχεται κάποιο πρόσωπο να εντυπωσιαστεί και να σας εκδηλώσει τον ερωτικό του ενδιαφέρον.
Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Αιγόκερω θα αποδειχθεί μία θετική διέλευση για την επαγγελματική σας εικόνα, το κοινωνικό σας στάτους και θα φέρει οφέλη στην καριέρα σας.

Ταύρος
Κάποιοι από εσάς θα ερωτευτούν είτε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, είτε πρόσωπο αλλοδαπό ή πρόσωπο που μένει σε άλλη πόλη ή χώρα, με την παρουσία της Αφροδίτης απ’ τον Αιγόκερω, ενώ σας προτρέπει σε ταξίδια και αποδράσεις.
Στον ερωτικό τομέα, ο τρόπος που φιλοσοφείτε τη ζωή φέρνει νέους θαυμαστές!

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη απ’ τον 8ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, σας κάνει να αναζητάτε πάθος και ένταση και να συμπεριφέρεστε με τρόπο ανάλογο για να έλξετε αντίστοιχες καταστάσεις. 
Το σεξ και το παιγνίδι της κατάκτησης και του πάθους θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της σχέσεις σας, ενώ δεν αποκλείονται και τα ..ξεπορτίσματα σε κάποιες/κάποιους από εσάς για να ζήσουν έστω εφήμερες περιπέτειες. 

Καρκίνος
Η φιλοξενία της Αφροδίτης στον 7ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, αυξάνει την κοινωνικότητά σας κάνοντας σας ευχάριστους στους άλλους, κυρίως στα άτομα που διατηρείτε μαζί τους σχέσεις και δεσμούς. 
Μέσα σε αυτό το διάστημα, θα διαπιστώσετε πως ο σύντροφός σας γίνεται ποιο ερωτικός απέναντί σας ενώ υπάρχουν όλες οι προοπτικές για να ζήσετε μέσα στη συμβίωσή σας καλύτερες στιγμές και ανανεωθεί ο δεσμός σας.

Λέων 
Πολλοί από εσάς, θα θέλουν αυτή την περίοδο, με την Αφροδίτη να διελαύνει τον Αιγόκερω και το 6ο σπίτι του Ηλιακού τους Ωροσκοπίου, να ομορφύνουν το χώρο που εργάζονται και οι ίδιοι θα συμβάλλουν στη διακόσμηση ή ανανέωσή του.
Υπάρχουν προοπτικές για να συναντήσετε τον έρωτα μέσα από την εργασία σας.

Παρθένος
Διανύετε μία απ’ τις ευνοϊκότερες περιόδους του έτους για τα αισθηματικά σας, με την Αφροδίτη να διελαύνει τον 5ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου. 
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και εξωτερικεύστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

Ζυγός
Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και στον 4ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, σας προτρέπει να διακοσμήσετε το σπίτι σας, να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα πρόσωπα που ζουν μαζί σας, να κάνετε αγορές για να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης ή ακόμα και να συγκατοικήσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Σκορπιός
Αγαπητοί Σκορπιοί, η Αφροδίτη απ’ τον 3ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου και τον Αιγόκερω σας χαρίζει μία άνεση στην έκφρασή σας και δίνοντάς σας μία ευγένεια στη συμπεριφορά σας προς το στενό σας κύκλο.
Κάποιες νέες γνωριμίες φαίνεται να συναρπάζουν αρκετούς της Ζωδιακής σας ομάδας.

Τοξότης
Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και στον 2ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, ενισχύει με την παρουσία της τα έσοδά σας, αλλά σας ωθεί και σε έξοδα τόσο για την ψυχαγωγία σας όσο και για βελτίωση της εμφάνισής σας με ότι συνεπάγεται για τον ερωτικό τομέα.
Αποφύγετε με κάθε τρόπο να φερθείτε κτητικά απέναντι στο σύντροφό σας εάν δεν θέλετε να κλονιστεί ο δεσμός σας.

Αιγόκερως
Φίλες και Φίλοι Αιγόκεροι το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζώδιό σας και τον 1ο Ηλιακό οίκο του Ωροσκοπίου σας, σας χαρίζει πάνω από όλα καλή διάθεση, ερωτισμό, έλξη και χάρη! 
Κάποια πρόσωπα δε θα μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία σας.

Υδροχόος
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, σας κάνει πονόψυχους και συναισθηματικούς απέναντι σε πρόσωπα που έχουν πραγματική ανάγκη. Διαπιστώνετε τώρα πως η Αλληλεγγύη είναι μία απ’ τις συμπεριφορές που πρέπει να διαθέτουμε για να ξεπεράσουμε ενωμένοι την κρίση που διανύουμε και δεν έχετε άδικο.  

Ιχθείς
Στα αισθηματικά σας, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε διαμέσου φίλων κάποιο πρόσωπο που θα αφυπνίσει τα συναισθήματα σας, ενώ θα αναζητάτε ταυτόχρονα και μεγαλύτερη ελευθερία στις προσωπικές σας σχέσεις. 
Η Αφροδίτης απ’ τον 11ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, βελτιώνει τις σχέσεις σας με φίλους και την παρέα σας γενικότερα όπου και θα αναζητάτε περισσότερες συναντήσεις για διασκεδάσεις μαζί τους.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της Αφροδίτης απ’ τον Αιγόκερω που είναι καθοριστική στην πορεία αισθηματικών θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει καλέστε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990