Ερωτικά Ταρώ 1/2


Για Πέμπτη 1/2/2023

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στον αγαπημένο/η σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ανατρεπτική η σημερινή ημέρα σε θέματα οικογένειας και συντρόφου. Προσέξτε τις διαφωνίες οι οποίες μπορεί να προέλθουν από την εριστική σας διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εάν νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε, θέλοντας να κάνετε έναν απολογισμό για τα υπέρ και τα κατά της ερωτικής σας σχέσης, η μέρα είναι κατάλληλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Απομακρύνετε αρνητικές σκέψεις και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Ο σύντροφος, έχει την ανάγκη να μοιραστεί μαζί σας πράγματα και στιγμές αγάπης.

ΛΕΩΝ
Πιθανόν σήμερα να είστε κάπως συγκρατημένοι απέναντι στον αγαπημένο / η σας. Αφήστε τον να καταλάβει πόσο τον αγαπάτε ακόμη και με αυτόν τον τρόπο...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία ρομαντική ημέρα για εσάς τους ερωτευμένους Παρθένους. Τολμήστε να εκδηλώσετε τον έρωτά σας, ο ερωτικό σας σύντροφος θα σας ανταμείψει γι’ αυτό.

ΖΥΓΟΣ
Ημέρα σήμερα χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις. Υποθέσεις ρουτίνας θ’ απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας βάζοντας έτσι τον ερωτικό σύντροφο λίγο στο περιθώριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην κατσουφιάζετε. Η μέρα είναι κατάλληλη για να έρθετε κοντά στο σύντροφό σας ο οποίος με κάθε τρόπο προσπαθεί να σας προσεγγίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αφήστε τις μελαγχολικές σκέψεις για τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Αναζητήστε την ευτυχία στο παρόν και προσπαθήστε να βελτιώσετε το δεσμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ιδιαίτερα ευαίσθητους σας βρίσκει η σημερινή μέρα. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Ο σύντροφος έχει την διάθεση να σας στηρίξει. Αφήστε τον!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολύ όμορφη η μέρα για τη συναισθηματική σας ζωή. Θα νιώσετε καλύτερα μετά από πολύ καιρό, με έντονη την ανάγκη να ανοιχτείτε στον αγαπημένο σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να επιλύσετε διαφωνίες σε σημαντικά ζητήματα της σχέση σας. Το καλύτερο θα ήταν να διατηρήσετε τους τόνους χαμηλούς.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990