Ερωτικά Ταρώ 13/1-14/1/2024


Για Σαββατοκύριακο 13/1-14/1/2024 

Για Σάββατο 13/1/2024

ΚΡΙΟΣ
Αφυπνίζονται πηγαία συναισθήματα δημιουργικότητας, αγάπης και έρωτα που εγγυώνται για την βελτίωση της αισθηματικής σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ 
Θαυμάσια προβλέπεται να είναι η επικοινωνίας σας με το σύντροφο που θα σας επιτρέψει να ζήσετε μεταξύ σας ευχάριστες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ο συναισθηματικός σας κόσμος δεχόμενος επιδράσεις απ’ το ταίρι σας, σας κάνει να προβάλλετε κάποιες περίεργες επιθυμίες και διαθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Ίσως να είστε συναισθηματικά ψυχροί. Τα συναισθήματά σας έχουν επηρεαστεί αρνητικά απ’ τα καθημερινά σας προβλήματα. 
  
ΛΕΩΝ
Σήμερα θα δαπανήσετε για κάποιες απολαύσεις. Διασκεδάστε με το ταίρι σας, φροντίστε να του δείξετε την αγάπη σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες με το ταίρι σας. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα για να φέρετε την αρμονία και την αγάπη στη σχέση σας.
  
ΖΥΓΟΣ 
Χρειάζονται επιπλέον προσπάθειες για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που σας απομακρύνουν. Αν υπάρχει διάθεση, τότε όλα γίνονται! 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε τις αναμνήσεις που θα έχετε από προηγούμενους δεσμούς να επηρεάσουν την τωρινή σας σχέση.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο έρωτας σας παρασύρει! Τα μοιραία πάθη, οι έντονες απολαύσεις και η έλλειψη αυτοσυγκράτησης, χρωματίζουν την αισθηματική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν θα αισθανθείτε σήμερα καλά όσον αφορά το δεσμό σας. Θα νιώθετε ότι δεν αγαπιέστε ή ότι ο σύντροφος σας είναι πολύ πιεστικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα εμφανίζεστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι, ιδιαίτερα εάν πρόσφατα έχετε πληγωθεί συναισθηματικά. Δώστε ευκαιρία τη ζωή σας ν’ αλλάξει.  

ΙΧΘΕΙΣ
Κάποιες καινούργιες γνωριμίες έρχονται σήμερα για εσάς στο προσκήνιο κάνοντας την καρδιά σας να αισθανθεί τους χτύπους του έρωτα.


Για Κυριακή 14/1/2024

ΚΡΙΟΣ
Ας είστε προσεχτικοί σ’ αυτά που θέλετε να εκφράσετε προς το σύντροφο. Η συμπεριφορά σας απέχει απ’ αυτή που θα ήθελε εκείνος. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα θα καταπιέσετε ή θα καταπιεστείτε μέσα στις σχέσεις σας. Είτε προς χάρη διατήρησή τους, είτε λόγω ανεπιθύμητης ρήξης τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ένταση και αντιπαραθέσεις με το σύντροφο εκμεταλλευόμενοι ασήμαντες αιτίες είναι πιθανόν να προκαλέσετε με την ιδιορρυθμία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Κάποια καλά νέα από τη μια και η λύση κάποιων παλιών προβλημάτων από την άλλη φέρνει η σημερινή μέρα στα αισθηματικά των περισσοτέρων από εσάς. 

ΛΕΩΝ
Εκδηλώστε στο σύντροφό σας όλη την αγάπη και την καλή σας διάθεση! Καινούργιοι άνθρωποι εισέρχονται στην ζωή αρκετών από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Αντιμετωπίσετε αισθηματικά προβλήματα, αναζητήστε σε εσάς τους ίδιους τη λύση που δεν έχετε ξεκαθαρίσει και προσπαθήστε να αναπληρώσετε τα κενά σας.
 
ΖΥΓΟΣ 
Να περιμένετε ερωτικές στιγμές! Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε δεσμούς με νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σήμερα σας δίνονται οι ευκαιρίες που αναζητούσατε εδώ και καιρό, να αποδράσετε με το σύντροφο για να χαρείτε τον ερώτα και την αγάπη σας.   
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γοητεύετε και όλα είναι πιθανά! Το στιλ σας δεν περνά απαρατήρητο και κυρίως σε άτομα μικρότερης ηλικίας. Το βράδυ μην μείνετε μόνοι σας στο σπίτι. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή μέρα θα φέρει στη ζωή σας εντυπωσιακές γνωριμίες. Είναι αρκετά νωρίς όμως για να επενδύσετε συναισθηματικά… 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συμπεριφορά σας αντανακλά τη θετική σας εικόνα και έτσι κερδίζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που εδώ και καιρό κινεί το ενδιαφέρον σας.  

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα οι απόψεις σας, θα εντυπωσιάσουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου και η προσεγμένη σας εμφάνιση θα κεντρίσει για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον τους.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990