Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 13/1/2024


ΣΑΒΒΑΤΟ 13/1

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα φαίνεται να είναι μοιραία. Δεν χρειάζεστε να πάρετε μεγάλες αποφάσεις, τα πράγματα στην αισθηματική σας ζωή αλλάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Οπλιστείτε με υπομονή! Ο σύντροφος δεν φαίνεται να σας καταλάβει. Μην πιέζετε καταστάσεις αφήστε τα πράγματα να κλίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν πιστεύετε πως είστε ο ένας για τον άλλον μην αφήσετε τα προβλήματα να διαβρώσουν τη σχέση. Βρείτε λύσεις και μην ξεσπάτε στο σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πλησιάστε φιλικά το σύντροφό σας και σχεδιάστε τις αποδράσεις. Η διάθεσή σας, σας προτρέπει να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ
Σήμερα εμφανίζονται όλες οι προοπτικές για τη δημιουργία μιας σωστή σχέσης. Οι προτάσεις που θα δεχτείτε είναι ενδιαφέρουσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεση του συντρόφου, επηρεασμένη απ’ την εργασία του, τον φέρνει σε κακή ψυχολογική διάθεση. Συμπαρασταθείτε και δείξτε του κατανόηση.

ΖΥΓΟΣ
Τη σημερινή μέρας το κυριαρχικό στοιχείο θα είναι το συναίσθημα. Ευχάριστες στιγμές να αναμένετε το βράδυ με το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα για τους περισσότερους από εσάς φαίνεται πως θα υπάρξει η ευκαιρία στο να αποκτήσουν μια ιδιαίτερη στιγμή με κάποιον που εκτιμούν ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκφράστε φίλοι μου σήμερα την αγάπη σας, συναντήστε πρόσωπα που αφυπνίζουν αυτό που ονομάζουμε συναίσθημα και ζήστε αξέχαστες στιγμές μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ερωτική σας επικοινωνία θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Τα σχέδιά σας αρχίζουν να εκπληρώνονται και εσείς αισθάνεστε ασφαλείς στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διάθεσή σας φίλοι μου, επηρεάζεται από έντονα συναισθήματα και ακραίες επιθυμίες που αντανακλούν αρνητικά στη σχέση σας με το σύντροφο.

ΙΧΘΥΣ
Μην αποθαρρύνετε κάποιο πρόσωπο που δείχνει ότι θα ήθελε να σας γνωρίσει καλύτερα. Η εμφάνισή σας και η αισιοδοξία σας ..τον/την έχει γοητεύσει!

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990