Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 15/1/2024


ΔΕΥΤΕΡΑ 15/1

ΚΡΙΟΣ
Θα εμφανιστείτε αρκετά δυναμικοί πιστεύοντας ότι με τον αγώνα που καταβάλετε θα δικαιωθούν οι προσπάθειές σας. Μ μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας υποτιμώντας τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα η μέρα θεωρείτε αρκετά ευνοϊκή για να προγραμματίσετε τις δουλειές σας να οργανώσετε τις επιχειρήσεις σας και να εκφράσετε τις απόψεις σας στον χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσωρινές καθυστερήσεις σε θέματα επικοινωνίας είναι πολύ πιθανές σήμερα.  Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και αποδεχτείτε την κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όσο και να είστε κουρασμένοι δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε μια κοινωνική εκδήλωση σήμερα. Οι πλανητικές θέσεις σας φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας. Οι αντιπαραθέσεις και τα ξεσπάσματα ζήλιας είναι πιθανά.

ΛΕΩΝ
Τηρήστε τις σωστές διαδικασίες στην εργασία σας και διοικήστε σωστά τους υφιστάμενους σας. Το κοινό υποστηρίζει τις προσπάθειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα επιτρέποντάς σας να πλησιάσετε μία διαφορετική πραγματικότητα. Η μέρα αυξάνει τον ερωτισμό σας και σας βοηθά να εκφραστείτε στον αγαπημένο σας το ενδιαφέρουν σας.

ΖΥΓΟΣ
Καθώς περνούν οι μέρες του μήνα η ψυχολογική σας κατάσταση όλο και θα βελτιώνετε και έτσι θα μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην περιπλέκετε τα πράγματα επειδή αρνείστε πεισματικά να δεχθείτε τις απόψεις κάποιων εμμένοντας στις θέσεις σας. Οι επιθυμίες σας θα βρίσκονται σε έξαρση και ίσως να είναι για αρκετούς από εσάς ένα διάστημα σεξουαλικής και συναισθηματικής ανανέωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Να είστε συνεργάσιμοι σήμερα με τους συναδέλφους σας και πολύ περισσότερο με τους υφιστάμενούς σας. Εμφανίζεστε διστακτικοί και ενδέχεται να θέλετε να απομονωθείτε. Η στάση σας δεν θα έχει θετικό αντίκτυπο στα αισθηματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διάφορες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με το καλημέρα…οι οποίες θα σας αναγκάσουν να εργαστείτε σήμερα περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Χρήματα σήμερα θα πάρετε και θα δώσετε. Κάποια χρηματικά ποσά θα αναλωθούν σε έκτακτες οικογενειακές δαπάνες. Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα. Θα περάσετε ευχάριστα με το σύντροφό σας και θα έρθετε ο ένας κοντά στον άλλον.

ΙΧΘΥΣ
Αφήστε τις επιθυμίες σας να υποδείξουν τις τελικές σας επιλογές. Στον αισθηματικό τομέα παρουσιάζονται για εσάς κάποιες ευκαιρίες που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990