Ερωτικά Ταρώ 16/1/2024


Για Τρίτη 16/1/2024

ΚΡΙΟΣ
Η έκφραση του συναισθημάτων σας, ο τρόπος σας, η δυναμική σας παρουσία αποπνέει σήμερα έναν ακαταμάχητο ερωτισμό.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η διάθεσή σας κατά τη διάρκεια της μέρας, σας βοηθά να εκφράσετε συναισθήματα, πάθος και επιθυμίες προς το σύντροφό σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα οι περισσότεροι αναζητάτε μία ρομαντική σχέση. Η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι είναι αρκετά ευχάριστη για τους δεσμευμένους του ζωδίου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Αν έχετε δεσμό, η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη είναι πολύ έντονη. Το σημαντικότερο είναι η αφύπνιση των συναισθημάτων σας.

ΛΕΩΝ
Προσπαθήστε να βρείτε την ηρεμία σας και αναζητήστε ένα μέρος που θα περάσετε ευχάριστα τη βραδιά σας με το σύντροφό σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Αντιμετωπίστε τις ανασφάλειες σας για να μην έχει πρόβλημα ο δεσμός σας. Όλα ξεκινούν από εσάς και καταλήγουν στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ 
Η γοητεία σας θα τραβήξει την προσοχή του περιβάλλοντος και εσείς με μεγάλη ευκολία θα κατακτήσετε την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η μέρα με τις συγκυρίες της, σας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς μαγεύοντας τόσο το σύντροφό σας όσο και κάποια πρόσωπα απ’ την εργασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα θα είναι ευχάριστη για τους περισσότερους από εσάς αλλά το βράδυ υπάρχει πιθανότητα να σας καταβάλλουν δυσάρεστες σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εμφανίζεστε κουρασμένοι και απογοητευμένοι. Η υποτονική σας διάθεση, ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάγκη της συντροφικότητας θα είναι έντονη κάνοντάς αρκετούς Υδροχόους να σκεφτούν σοβαρά για θέματα συμβίωσης και άλλους θέματα γάμου.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα τα αισθήματα σας θα είναι εντονότερα και ερωτικές περιπέτειες θα ζεστάνουν την καρδιά σας και τα πάθη σας. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990