Ερωτικά Ταρώ 17/1/2024


Για Τετάρτη 17/1/2024

ΚΡΙΟΣ
Με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει τα προβλήματα της δουλειάς να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο. Άλλωστε δεν ευθύνεται…

ΤΑΥΡΟΣ 
Καλή ημέρα για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η παρουσία κάποιων προβλημάτων, θα σας δώσει την ώθηση για κάποια διαφορετική αντιμετώπιση των αισθηματικών σας.    

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι καταστάσεις όπως προκύπτουν σήμερα, σας επηρεάζουν κάνοντάς σας ευάλωτους και ευσυγκίνητους. Μοναδικές ικανοποιήσεις θα συνοδεύσουν το βράδυ σας.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για την αισθηματική σας ζωή. Διασκεδάστε με το σύντροφο και απολαύστε μαζί του στιγμές που τελευταία σας έχουν λείψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η διάθεση σας, σας βοηθά να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που εδώ και καιρό κινεί το ενδιαφέρον σας ή να κάνετε μία πρόταση στον αγαπημένο/η σας. 

ΖΥΓΟΣ 
Τα συναισθήματά σας προβλέπεται για σήμερα να είναι έντονα και υπάρχουν αρκετές προοπτικές για την εξέλιξη κάποιας σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι συγκυρίες δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για την ανάπτυξη εφήμερων σχέσεων. Εάν είστε αδέσμευτοι μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητοί φίλοι Τοξότες! Οι επιδράσεις το βράδυ, σας υπόσχονται πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση ψυχαγωγία και έρωτα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ιδιαίτερα γλυκός θα είναι ο σύντροφός σας αγαπητοί Αιγόκεροι. Ρομαντική προβλέπεται να είναι η ατμόσφαιρα ανάμεσα σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα σας είναι εύκολο να διαπιστώσετε πως η μέρα και οι συνθήκες της μέρας φέρνουν θετικά μηνύματα για τη βελτίωση της αισθηματική σας ζωής.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι αδέσμευτοι Ιχθείς θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Σκεφθείτε καλά πριν ενδώσετε. Δεν είναι βέβαιο ότι αξίζει.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990