Ερωτικά Ταρώ 18/1/2024


Για Πέμπτη 18/1/2023

ΚΡΙΟΣ
Ενδέχεται να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Μην προσποιείστε για να κερδίσετε τις πρώτες εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να περνά μία παροδική κρίση. Τα συναισθήματά σας δοκιμάζονται στο κατά πόσο είναι ειλικρινή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετά γοητευτικοί θα είστε κερδίζοντας τα συναισθήματα ατόμων μικρότερων από εσάς που βρίσκονται στον εργασιακό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καθώς φαίνεται σήμερα με την πρώτη ματιά ερωτεύεστε! Πετάτε στα σύννεφα, εκφράζεστε και έχετε τη διάθεση να ζήσετε τον Έρωτα. 

ΛΕΩΝ
Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που σας δίνονται, φέρνουν ευχάριστες προοπτικές όσον αφορά τα αισθηματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα εμφανίζεστε εγωιστές στο δεσμό σας και έχετε παράλογες απαιτήσεις. Η στάση αυτή σύντομα θα φέρει προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ
Θα κερδίστε την εκτίμηση, το σεβασμό και τα συναισθήματα του ανθρώπου που εδώ και καιρό κινεί το ενδιαφέρον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διάθεσή σας, επηρεάζεται από έντονα συναισθήματα και ακραίες επιθυμίες που αντανακλούν αρνητικά στη σχέση σας με το σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως βρείτε τον εαυτό σας κτητικό προς τον σύντροφο. Αν θέλετε να διατηρήσετε ισορροπίες θα πρέπει να προσέξετε πολύ το πως συμπεριφέρεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές. Αδράξτε τις ευκαιρίες οι αδέσμευτοι. Όσο για τους δεσμευμένους, θα απολαύσουν ερωτικές στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα είναι ευχάριστη για τα αισθηματικά σας. Κάποιες γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, σήμερα θα σας αναστατώσουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Αποφύγετε τα πολλά λόγια αν πιστέψετε πως ο σύντροφος δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Προσαρμοστείτε με τις διαθέσεις του.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990