Ερωτικά Ταρώ 2/1/2024


Για Τρίτη 2/1/2024

ΚΡΙΟΣ
Η σχέση σας γίνεται δύσκολη. Δεν θα πρέπει ο σύντροφος να σας πιέζει ή να σας δημιουργεί την εντύπωση παγιωμένων υποχρεώσεων. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί ξαφνιάζοντας έτσι με τις εκδηλώσεις σας το ταίρι σας. Προβάλετε  φίλοι μου μια ιδιαίτερη γοητεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Προσέξτε τη σχέση. Ο σύντροφός σας θα είναι πειραγμένος από κάποιες κινήσεις σας που πιστεύει πως τον θίγουν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Τα δεδομένα φίλοι μου Καρκίνοι, είναι πολύ πιθανόν να σας προβληματίσουν, φορτώνοντάς σας με άγχος και συναισθηματική αστάθεια.

ΛΕΩΝ
Η σχέση σας μετά από τις δοκιμασίες που πέρασε ενισχύεται απ’ τις συνθήκες της σημερινής βραδιάς και αισθάνεστε πως θεμελιώνονται νέες βάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με τους φίλους σας και προσφέρετε τη σημερινή βραδιά στον άνθρωπο που επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ 
Οι συναντήσεις σας φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα το βράδυ που θα θέλετε να αποκαλύψετε  το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Ένταση και μπλοκάρισμα είναι το κύριο χαρακτηριστικό για την αισθηματική σας ζωή. Μην πυροδοτείτε με τη στάση σας τα υπάρχοντα προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εάν επιθυμείτε να ξεπεραστούν τα προβλήματα φτιάξτε μια γέφυρα επικοινωνίας με το σύντροφό σας και περιορίστε κάθε εγωιστική τάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εσείς και ο σύντροφός σας δίνετε έμφαση στην κοσμική ζωή. Παρευρεθείτε σε συγκεντρώσεις και αν είστε αδέσμευτοι κάντε νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συμμετοχή του συντρόφου σας στα προβλήματα, θα αποδειχθεί ωφέλιμη για την επίλυσή τους. Συναισθήματα του παρελθόντος επανεμφανίζονται.

ΙΧΘΕΙΣ
Στις σχέσεις τα τελεσίγραφα είναι επιβλαβή. Ο περισσός ενθουσιασμός σας, σας βοηθά να κερδίσετε την καρδιά του αγαπημένου σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990