Ερωτικά Ταρώ 22/1/2024


Για Δευτέρα 22/1/2024

ΚΡΙΟΣ
Η πηγαία ανάγκη που αισθάνεστε σήμερα για να εκφράσετε τα εσώψυχά σας, αποδεικνύονται εποικοδομητικά για τα αισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σχέση σας γίνεται δύσκολη. Δεν θα πρέπει ο σύντροφος να σας πιέζει ή να σας δημιουργεί την εντύπωση παγιωμένων υποχρεώσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα αισθηματικά σας ζητήματα, η στάση του συντρόφου σας και η έκφραση των συναισθημάτων τους, φαίνεται να σας πονοκεφαλιάζουν.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευκαιρίες εμφανίζονται στα αισθηματικά τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους. Εκφράστε τα συναισθήματά σας.  

ΛΕΩΝ
Η σταθερή σας φύση, δεν μοιάζει να συμβαδίζει με τις συναισθηματικές σας εξάρσεις. Οι εφήμερες περιπέτειες έλκουν το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην ορμάτε προς μια αμφίβολη περιπέτεια. Άλλωστε διάθεσή σας μπορεί να ικανοποιηθεί και μέσα από την ανανέωση της υπάρχουσας σχέσης.

ΖΥΓΟΣ
Υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σας ζωή. Θα εμφανιστούν κάποια πρόσωπα που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα ενδέχεται να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Να είστε από την πρώτη κιόλας επαφή αυθεντικοί.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καθώς φαίνεται σήμερα με την πρώτη ματιά ερωτεύεστε! Πετάτε στα σύννεφα, εκφράζεστε και έχετε τη διάθεση να ζήσετε τον Έρωτα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που σας δίνονται, φέρνουν ευχάριστες προοπτικές όσον αφορά τα αισθηματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα εμφανίζεστε εγωιστές στο δεσμό σας και έχετε παράλογες απαιτήσεις. Η στάση αυτή σύντομα θα φέρει προβλήματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές για εσάς. Αδράξτε τις ευκαιρίες οι αδέσμευτοι. Όσο για τους δεσμευμένους, θα απολαύσουν ερωτικές στιγμές.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990