Ερωτικά Ταρώ 23/1/2024


Για Τρίτη 23/1/2024

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα είναι ευχάριστη για τα αισθηματικά σας. Κάποιες γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, σήμερα θα σας αναστατώσουν. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα θα κάνετε ενδοσκοπήσεις και ενδέχεται να μπλοκάρετε την άμεση συναισθηματική σας έκφραση, κρίνοντας τον εαυτό σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Καλό θα είναι να αποφεύγετε να μεταφέρετε τα προβλήματα τις καθημερινότητας στο σύντροφο. Προτιμήστε για το βράδυ, μία έξοδο μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Εκτιμώντας την ανεξαρτησία σας θα θέλετε να αλλάξετε αρκετά πράγματα και καταστάσεις για να δώσετε χρώμα στην αισθηματική σας ζωή. 

ΛΕΩΝ
Ευχάριστες και ερωτικές στιγμές σας προκύπτουν σήμερα. Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε καινούργιους δεσμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Αισθηματικά μάλλον εμφανίζεστε μπερδεμένοι. Οι καταστάσεις που διαδραματίζονται έχουν ξεπεράσει τα όριά σας. Υπομονή!

ΖΥΓΟΣ 
Μην πιστέψετε πως βρίσκεστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος, δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Αντισταθείτε στις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η ακατανίκητη γοητεία σας κάνει για άλλη μία φορά το σύντροφό σας να σας εκφράσει πόσο δύσκολο του είναι να ζήσει χωρίς την παρουσία σας…!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως να αντιμετωπίσετε μία περίεργη διάθεση του συντρόφου σας. Προσέξτε τις κόντρες και διαφωνίες που μπορεί να δώσουν το τέλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκδηλώσετε τον έρωτά σας. Ο σύντροφος θα σας ανταμείψει. Όσο για τους αδέσμευτους υπάρχουν προοπτικές για νέο ξεκίνημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα, φαίνεται να σας παρασύρει συναισθηματικά στρέφοντας το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε ευμετάβλητους ανθρώπους.

ΙΧΘΕΙΣ
Καλή ημέρα για να εκφράσετε για άλλη μία φορά τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Δείξτε στο σύντροφό σας την αγάπη σας γι’ αυτόν.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990