Ερωτικά Ταρώ 24/1/2024


Για Τετάρτη 24/1/2024

ΚΡΙΟΣ
Πολύ προβληματισμένους σας βρίσκει η σημερινή μέρα σε σχέση με την ερωτική σας ζωή. Την αισθηματική ένταση δεν θα μπορέσετε να την αποφύγετε.

ΤΑΥΡΟΣ 
Το να κάνετε σχέδια με το σύντροφό σας, είναι εποικοδομητικό. Το να πείτε όμως μεγάλα λόγια, θα αποδειχθεί καταστροφικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα είναι πιθανό να σας ευαισθητοποιήσει. Ορισμένοι περιορισμοί σας ωθούν σε κρυφές συναντήσεις.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η σημερινή μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τις συγκρίσεις.

ΛΕΩΝ
Η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σας ζωή. Δείξτε με τον τρόπο σας την εμπιστοσύνη σας στον άνθρωπό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Το ερωτικό σας πάθος και η τάση σας για επιβεβαίωση σας οδηγεί στη σύναψη εφήμερων σχέσεων και όχι σε περαιτέρω δεσμεύσεις.

ΖΥΓΟΣ 
Θα δώσετε έμφαση στα αισθηματικά. Ο σύντροφος, με τον τρόπο του θα φτιάξει τη διάθεσή σας κάνοντας τη μέρα σας καλύτερη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η συμπεριφορά σας αντανακλά τη θετική σας εικόνα και έτσι κερδίζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που εδώ και καιρό κινεί το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αισθηματικά, μάλλον θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Έτσι, είναι μάλλον αναπόφευκτες κάποιες διαφωνίες και εντάσεις με το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια βόλτα στην πόλη, ή ένα απλό μπουκέτο λουλούδια - μπορεί να κάνουν το άτομο που τα δέχεται από εσάς να νιώσει βασιλιάς ή βασίλισσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η στάση σας διαμορφώνετε ανάλογα με τα συναισθήματα της στιγμής. Προσέξτε να μην επηρεάσετε αρνητικά τις διάθεση του αγαπημένου σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα το βράδυ, θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Το περιβάλλον εντυπωσιάζετε απ’ την γοητευτική σας παρουσία. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990