Ερωτικά Ταρώ 25/1/2024


Για Πέμπτη 25/1/2023

ΚΡΙΟΣ
Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας και κάντε το σύντροφο να αισθανθεί ασφαλείς στο πλευρό σας. Η ρομαντική σας διάθεση τον καλύπτει.

ΤΑΥΡΟΣ
Αντλώντας δύναμη από το σύντροφό σας που κέρδισε τελικά την εμπιστοσύνη σας, αναθεωρείτε τις μακρόχρονες αντιλήψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χρειάζονται επιπλέον προσπάθειες και από εσάς και από το σύντροφο για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του ανθρώπου που σας συντροφεύει. Για τους αδέσμευτους υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ
Αρκετά γοητευτικοί θα είστε και σήμερα κερδίζοντας τα συναισθήματα ατόμων μικρότερών από εσάς που βρίσκονται στον εργασιακό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σας διακρίνει ένας δυναμισμός. Θέλετε να εισβάλετε με κάθε τρόπο στη ζωή του συντρόφου και να αφήσετε την προσωπική σας σφραγίδα. 

ΖΥΓΟΣ
​ Η σημερινή μέρα φίλοι μου θα φέρει στη ζωή σας εντυπωσιακές γνωριμίες. Αποφύγετε να επενδύσετε συναισθηματικά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αυτοπεποίθηση σας θα σας κάνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς τον άνθρωπο που επιθυμείτε δίχως προκαταλήψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποφύγετε την επίδειξη ισχύος προς το σύντροφο σας. Το αποτέλεσμα οποιασδήποτε προστριβής  μεταξύ σας θα φορτίσει αρνητικά τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι θετικές συγκυρίες θα συνδέσουν αισθηματικά με επαγγελματικά. Η συμπεριφορά σας θα γοητεύσει τα άτομα του επαγγελματικού χώρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο σύντροφος δυσαρεστημένος απ’ τη συμπεριφορά σας πιθανόν να κρίνει τις φιλίες και τους στόχους σας. Μην δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις του.

ΙΧΘΕΙΣ
Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση δείχνοντας σταθερότητα. Η σημερινή βραδιά σταθεροποιεί τους μακροχρόνιους έρωτες.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990