Ερωτικά Ταρώ 26/1/2024


Για Παρασκευή 26/1/2023

ΚΡΙΟΣ
Οι εντάσεις που θα έρθουν διαταράσσοντας τα νερά της ήρεμης σας ζωής με το σύντροφό σας, σύντομα θα αποδειχθούν εποικοδομητικές.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην αποφασίσετε για ένα δεσμό, που εξυπηρετεί, υλιστικές ανάγκες ή παρέχει κοινωνική άνοδο. Αν δεν υπάρχει συναίσθημα, είναι αποτυχία. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα συναισθήματα που θα προβάλλετε εγγυώνται πως η σχέση σας θα διατηρηθεί επί μακρόν, αρκεί να στηρίζετε σε υγιείς βάσεις.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιες  νέες γνωριμίες αναστατώνουν σήμερα αρκετούς Καρκίνους ακόμα και αν είναι ευχαριστημένοι απ’ την πορεία της σχέσης τους.

ΛΕΩΝ
Εκφράστε την αγάπη σας. Το βράδυ συναντήστε τα πρόσωπα που αφυπνίζουν τα συναισθήματά σας και αφεθείτε στις ευχάριστες στιγμές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δοκιμασίες, προβλήματα και δυσκολίες φαίνεται να προκύπτουν στην αισθηματική σας ζωή. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. 

ΖΥΓΟΣ
Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις και αφήστε τα παράπονα. Εκδηλώστε στο σύντροφο τις ανομολόγητες σας επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκφράστε άφοβα την αγάπη σας, αλλά χωρίς απαιτήσεις. Σήμερα θα υπάρξει σε αρκετούς από εσάς μία αυξημένη ευαισθησία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια καλή ημέρα για τα αισθηματικά σας. Οι παράγοντες της μέρας αναδεικνύουν για άλλη μία φορά το χαρακτήρα και την εμφάνισή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να περνά μία παροδική κρίση. Η σχέση σας δοκιμάζετε. Αν θέλετε να διατηρηθεί ας είστε υποχωρητικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αισθάνεστε ανανεωμένοι και η διάθεσή σας γίνεται αντιληπτή. Η σημερινή μέρα δημιουργεί ένα ερωτικό σκηνικό και εσείς είστε πρωταγωνιστές.

ΙΧΘΕΙΣ
Η διάθεσή σας, επηρεάζεται από έντονα συναισθήματα και ακραίες επιθυμίες που αντανακλούν αρνητικά στη σχέση σας με το σύντροφο.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990