Ερωτικά Ταρώ 27/1-28/1/2024


Για Σαββατοκύριακο 27/1-28/1/2024 

Για Σάββατο 27/1/2024

ΚΡΙΟΣ
Ίσως βρείτε τον εαυτό σας κτητικό προς τον σύντροφο. Αν θέλετε να διατηρήσετε ισορροπίες θα πρέπει να προσέξετε πολύ το πως συμπεριφέρεστε.

ΤΑΥΡΟΣ 
Κάποιοι θα βρεθούν στα όρια της απογοήτευσης, καθώς οι προσωπικές τους επιλογές δεν θα συναντήσουν αποδοχή απ’ τον αγαπημένο τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στη σχέση σας προβλέπεται ερωτική! Ζήστε τις στιγμές που σας δίνονται και αφήστε τις αντιπαραθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα φειδωλοί στο να εκφράζετε τα συναισθήματά σας. η σημερινή μέρα φέρνει προβλήματα στο δεσμό σας.
  
ΛΕΩΝ
Αφήστε αγαπητοί μου σήμερα τον εαυτό σας ελεύθερο. Δώστε την ευκαιρία στο σύντροφο να αισθανθεί ασφαλείς μέσα στο δεσμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γεγονότα και πρόσωπα, θα σας απογοητεύουν και θα σας αποκαρδιώνουν. Μην φαντάζεστε όμως πως το φταίξιμο το έχουν μόνο οι άλλοι.
  
ΖΥΓΟΣ 
Ο σύντροφος δεν είναι διατεθειμένος σήμερα να σας καταλάβει. Μην πιέζετε καταστάσεις αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Θα περάσετε ευχάριστα με το σύντροφό σας. Θα αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπά. Ζήστε τον Έρωτα και όλο του το μεγαλείο. 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 Οι ιδιαίτερες στιγμές θα ανανεώσουν τη σημερινή μέρα τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι, βγείτε διασκεδάστε και κάντε νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα αισθάνεστε καλύτερα και το συναίσθημα αυτό αντανακλά και στο περιβάλλον σας. Εκμεταλλευτείτε άφοβα τις ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι καταστάσεις σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΙΧΘΕΙΣ
Αν το ταίρι σας αντιμετωπίζει κάποιες δεσμεύσεις, θα πρέπει να φερθείτε με ειλικρίνεια και θάρρος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη σας.


Για Κυριακή 28/1/2024

ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις για τις οποίες οι υπαίτιοι είστε εσείς. Αφήστε τα παράπονα και εκδηλώστε αγάπη!

ΤΑΥΡΟΣ 
Οι καταστάσεις σήμερα δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ίσως κάποιοι, να αναπτύξετε μία σχέση  με κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα έχουν μια βαθιά ψυχική ταύτιση. Οι εξελίξεις είναι ευχάριστες… 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Ιδιαίτερα έντονη μέρα είναι η σημερινή!. Η γοητεία σας δεν περνάει απαρατήρητη. Είστε σε θέση να κατακτήσετε και τους πιο δύσκολους.

ΛΕΩΝ
Προσπαθήστε, να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου  και τα προβλήματα του. Μην ανοίξετε συζήτηση για κρίσιμα θέματα.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η μέρα σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές. Το απόγευμα, αναδεικνύει την ομορφιά σας και σας βοηθά να πλησιάσετε τον άνθρωπό σας.
 
ΖΥΓΟΣ 
Ο κίνδυνος μιας επιπόλαιης κίνησης και απόφασης ισχύει πάρα πολύ για αρκετούς από εσάς που ονειρεύονται την ανεξαρτησία τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Μια αλλαγή στη συναισθηματική σας διάθεση συνοδεύει την σημερινή ημέρα. Κάποιες προσδοκίες σας φαίνεται να διαψεύδονται.    
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Απρόσμενα συναισθηματικοί εμφανίζεστε ξαφνιάζοντας το σύντροφο με εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας. Προβάλετε μια ιδιαίτερη γοητεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία ημέρα γεμάτη δραστηριότητα και δυναμισμό! Αξιοποιείστε το χρόνο σας επιλύνοντας τυχόν διαφορές με το σύντροφό σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα εισπράξετε κομπλιμέντα, για την εξωτερική σας εμφάνιση. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις ζώντας ευχάριστες στιγμές. 

ΙΧΘΕΙΣ
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Η παρόρμηση σας θα σας οδηγήσει σε εφήμερες σχέσεις.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990