Ερωτικά Ταρώ 30/1


Για Τρίτη 30/1/2024

ΚΡΙΟΣ
Ο σύντροφός σας θα διέπεται από έναν αυθορμητισμό. Αυτό δεν σημαίνει πως και αυτός δεν έχει τα παράπονά του από εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η μέρα θα είναι ευχάριστη για την συντροφική ζωή των Ταύρων, που θα αισθανθούν ιδιαίτερα ασφαλείς στη σχέση τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αντλώντας δύναμη από το σύντροφό σας, αναθεωρείτε μακρόχρονες αντιλήψεις που εμπόδιζαν τη συναισθηματική σας ολοκλήρωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Θα ξοδέψετε και θα κάνετε κάποιες κινήσεις για να εντυπωσιάσετε το ατόμου που σας ενδιαφέρει. Τέτοιες κοινότυπες κινήσεις δεν ταιριάζουν σ’ εσάς.

ΛΕΩΝ
Μία διάθεση έντονου ερωτισμού, θα παρατηρηθεί στη συμπεριφορά σας. Ψάχνετε να βρείτε τρόπους που θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Για να μην προκύψουν προβλήματα, βρείτε τρόπους για να αποδεσμευτείτε απ’ τις προσωπικές σας καταπιέσεις και διοχετεύστε τα συναισθήματα σας.

ΖΥΓΟΣ 
Αποφύγετε να κάνετε συνεχώς κριτική στο σύντροφό σας. Εάν συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε μ’ αυτόν τον τρόπο εσείς οι ίδιοι τον διώχνετε απ’ τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη. Σήμερα θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ζήσετε ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν αντιμετωπίσετε αισθηματικά προβλήματα, αναζητήστε σε εσάς τους ίδιους τη λύση. Ξεκαθαρίστε τι ζητάτε και αναπληρώστε τα συναισθηματικά σας κενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Απελευθερωθείτε από το παρελθόν και οριοθετήστε τη ζωή σας. Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια της σχέσης απωθημένα και διάφορες ενοχές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα θα επηρεάσει αρνητικά τον ψυχισμό σας, εκδηλώνοντας ανασφάλειες, φοβίες και προκαταλήψεις, με άμεσο αντίκτυπο και στην αισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ
Ένας αέρας ρομαντισμού κυριαρχεί στη ζωή σας και εσείς εγκαταλείπετε μέρος του ορθολογισμού σας για να ζήσετε τις στιγμές που σας προσφέρονται.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990