Ερωτικά Ταρώ 3/1/2024


Για Τετάρτη 3/1/2024

ΚΡΙΟΣ
Η στάση του συντρόφου σας και συμπεριφορά των οικογενειακών του προσώπων, φαίνεται να σας πονοκεφαλιάζουν σήμερα το βράδυ. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα είναι πιθανό να σας ευαισθητοποιήσει. Ορισμένα εμπόδια ή περιορισμοί σας ωθούν σε κρυφές συναντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε την πορεία μακροχρόνιων αισθηματικών σχέσεων και να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα ο δυναμισμός σας απ’ τη μία και το πάθος σας απ’ την άλλη δεν θα πρέπει να είναι τα αίτια μιας δεσποτικής συμπεριφοράς.

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε συζητήσεις για θέματα οικονομικά που είναι πιθανόν να διαταράξουν τη σχέση σας. Κάποιοι από εσάς θα δεχτούν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Για άλλη μια φορά έρχεστε σε στενή επαφή με την δύναμη των συναισθημάτων σας. Φροντίστε για την αναψυχή και τη διασκέδασή σας.  

ΖΥΓΟΣ 
Η σημερινή μέρα επηρεάζει αρνητικά την αισθηματική σας ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Οι παράλογες απαιτήσεις σας κουράζουν…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι καταστάσεις σήμερα σας ενθαρρύνουν να προβάλλετε επιτέλους με ξεκάθαρο τρόπο τις επιθυμίες σας προς το σύντροφό σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα δώσετε έμφαση στην αγάπη και στον έρωτα. Είναι πολύ πιθανόν κάποιο άτομο μικρότερο από εσάς, να έλξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα δίνετε έμφαση στο αντίθετο φύλλο και σε θέματα συναισθηματικής φύσης, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα εκτιμήσετε την ανεξαρτησία σας και θα θέλετε να αλλάξετε αρκετά πράγματα και καταστάσεις για να δώσετε χρώμα στην αισθηματική σας ζωή. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η διαισθητική σας ικανότητα σας βοηθά να αισθανθείτε τι ζητά ο σύντροφός σας. Ο έρωτας και το πάθος αναπτύσσονται μεσ’ στα πλαίσια της σχέσης σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990