Ερωτικά Ταρώ 6/1-7/1/2024


Για Σαββατοκύριακο 6/1-7/1/2024 

Για Σάββατο 6/1/2024

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα σας περιμένουν ερωτικές στιγμές με τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας. Επαναπροσδιορίστε τη σχέση σας και δεχθείτε τα λάθη σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Ως άνθρωπος σήμερα θα αποτελείτε ένα αίνιγμα! Κανείς δεν θα μπορεί να σας γνωρίσει επαρκώς. Τούτο ισχύει και στα ζητήματα της καρδιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ίσως κάποιοι Δίδυμοι να αναπτύξουν σχέση  με κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα έχουν μια βαθιά ταύτιση. Σύντομα οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι καταστάσεις της σημερινής βραδιάς δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες για να εξελιχθούν τα αισθηματικά σας.
  
ΛΕΩΝ
Η σχέση σας φαίνεται να περνά μια παροδική κρίση. Αύριο θα είναι όλα καλύτερα. Γι’ αυτό μην πάρετε σήμερα αποφάσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Αισθάνεστε και πάλι ανανεωμένοι και ο ερωτισμός σας γίνεται αντιληπτός από το έτερον ήμισυ που με τη σειρά του ανταποδίδει στα καλέσματά σας.
  
ΖΥΓΟΣ 
Η εμφάνισή σας θα είναι στο επίκεντρο. Πολλοί θα ερωτευτούν και κάποιοι άλλοι για την επιβεβαίωσή τους θα προσελκύσουν νέους θαυμαστές.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Ο εγωισμός θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στη σχέση σας. Ενισχύστε το δεσμό το βράδυ με λιγάκι ‘αλατοπίπερο‘. Οι εκπλήξεις αρέσουν στον σύντροφό σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ερωτική σας εικόνα ενισχύετε. Η σημερινή βραδιά σας κάνει ακαταμάχητους και ίσως ριψοκίνδυνους στην αναζήτηση ερωτικών απολαύσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διάθεσή σας, σας παροτρύνει να βρείτε τρόπους να εξωτερικεύσετε με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα και τις ερωτικές σας επιθυμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα σας προτρέπει να ζήσετε τον Έρωτα. Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει πολλούς από εσάς. Αν είστε μόνοι αδράξτε τις ευκαιρίες.  

ΙΧΘΕΙΣ
Θα πρέπει να είστε ανιδιοτελείς στον έρωτα και προσεχτικοί για να μην διαταραχθεί ο δεσμός. Η ανυπομονησία σας θα δημιουργήσει προβλήματα.


Για Κυριακή 7/1/2024

ΚΡΙΟΣ
Το άτομο που σας ενδιαφέρει και θέλετε να το κατακτήσετε, πλησιάστε το σήμερα. Οι πιθανότητες να δεχθεί τις προτάσεις σας, θα είναι αυξημένες.

ΤΑΥΡΟΣ 
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας και περάστε αξέχαστες στιγμές. Η εξωστρέφειά σας θα σας κάνει ευχάριστους και αγαπητούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Θα πρέπει κάποτε να καταλάβετε πως χρειάζεται να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε συζητήσεις με τον σύντροφό σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η σημερινή ημέρα θα έχει για εσάς έντονη συναισθηματική αξία καθώς οι καταστάσεις δεν πρόκειται να σας αφήσουν ασυγκίνητους.  

ΛΕΩΝ
Είναι πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να αντιμετωπίσουν ψυχρή συμπεριφορά απ’ το σύζυγό τους. Για τους υπόλοιπους τα πράγματα είναι ρευστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η μέρα είναι καλή για να ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση. Η γοητεία που θα ασκείτε στους άλλους δεν θα περάσει απαρατήρητη.
 
ΖΥΓΟΣ 
Για αδιευκρίνιστους λόγους κλείνεστε στον εαυτό σας. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι απ’ τα αισθηματικά σας, κλείστε τις μισάνοιχτες πόρτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σήμερα ενδέχεται να σας κυριεύσουν οι ανασφάλειές σας. Το σίγουρο είναι πως θα έχουν αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή.   
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η συναρπαστική σας προσωπικότητα λειτουργεί προς όφελος των αισθηματικών σας. Αδράξτε λοιπόν φίλοι μου τις ευκαιρίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα εισβάλετε με τον τρόπο σας στη ζωή του ατόμου που έλκει το ενδιαφέρον σας. Σήμερα κατευθύνεται η ερωτική σας ζωή από πάθη και σαρκικές απολαύσεις. 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους συγγενείς του συντρόφου που μάλλον δεν θα είναι τόσο καλές, καθώς έχουν να σας πουν αρκετά παράπονα.  

ΙΧΘΕΙΣ
Ότι απροσδόκητο προκύψει στα αισθηματικά σας μόνο σύμπτωση δεν θα είναι. Δείτε το, σαν τον τέλειο συγχρονισμό με την «καλή σας μοίρα»!

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990