Ερωτικά Ταρώ 8/1/2024


Για Δευτέρα 8/1/2024

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα που θα είστε ευάλωτοι, διώξτε τις αβάσιμες υποψίες που κυριαρχούν το τελευταίο διάστημα σε σχέση με τον σύντροφό σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι περισσότεροι από εσάς αναζητάτε μία ρομαντική σχέση. Η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς και το σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η γοητεία σας προβάλλετε στο περιβάλλον σας και σας βοηθά να αιχμαλωτίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Κάντε άφοβα τις προτάσεις σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επανεξετάστε την σχέση σας. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας μια δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις και βγάλετε συμπεράσματα.

ΛΕΩΝ
Οι καταστάσεις της μέρας σας κάνουν ιδιαίτερα εγωκεντρικούς. Η στάση σας θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσέξτε τη συμπεριφορά σας. Το άγχος απ’ τη σκληρή καθημερινότητα και τα βιώματά σας δημιουργούν προβλήματα στο δεσμό σας.

ΖΥΓΟΣ
Είστε μπερδεμένοι…  και δεν μπορείτε με τίποτε να ξεκαθαρίστε εάν τα ευνοϊκά σχόλια που δέχεστε περιλαμβάνουν ερωτικό υπονοούμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σχέση σας βελτιώνετε και ξεπερνιούνται τα προβλήματα. Τα συναισθήματά σας γίνονται αποδεκτά απ’ τον ερωτικό σας σύντροφο.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αφήστε λίγο τον εαυτό σας ελεύθερο και όλα θα πάνε καλύτερα. Ο σύντροφός σας, έχει την ανάγκη να μοιραστεί μαζί σας ευχάριστες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την αρμονία που αναζητάτε θα την βρείτε στα πλαίσια της σχέσης σας. Το ταίρι σας, σας συμπαραστέκεται και σας καταλαβαίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η στάση σας διαμορφώνετε ανάλογα με τα συναισθήματα της στιγμής. Προσέξτε να μην επηρεάσετε αρνητικά και τα συναισθήματά του συντρόφου.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα, οδηγείστε ενστικτωδώς. Η στάση  αυτή μπορεί να φέρει αντιδράσεις από το σύντροφο που δεν θα κατανοεί τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990