Ο Άρης στον Αιγόκερω


Η δράση κατευθύνεται προς την κοινωνική και επαγγελματική άνοδο


Περνώντας ο Άρης στον Αιγόκερω στις 4/1/2024 και ώρα 16:58  όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 13/2/2024 και ώρα 08:06 π.μ., στρέφει τη δράση στην επαγγελματική και κοινωνική άνοδο με τρόπο τίμιο και κατόπιν σκληρής δουλειάς και φέρνει σε επιτυχία το συνδυασμό μακροχρόνιων προγραμμάτων με δραστηριότητες που έχουν σκοπό να εδραιωθούν στο στερέωμα της κοινωνίας.
Απ’ αυτή τη θέση ο Άρης θα ευνοήσει πρωτίστως Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους αλλά και Σκορπιούς και Ιχθείς ενώ θα αυξήσει και τη σωματική τους ενέργεια και τη σεξουαλική τους διάθεση. Όλα αυτά ακούγονται θετικά, αρκεί να μην αισθανθούν αντίσταση και αντίδραση στα «θέλω» τους, γιατί τότε δε θα διστάσουν να επιβληθούν με όποιο αποτέλεσμα ή διένεξη προκύψει.
Αρνητική θα αποδειχθεί η παρουσία αυτού του μαχητικού πλανήτη απ’ τον Αιγόκερω για : Καρκίνους που θα διαπιστώσουν ένταση στις σχέσεις τους, Ζυγούς όπου αναμένεται μία «πολεμική ατμόσφαιρα» στο ίδιο τους το σπίτι αλλά και Αιγόκερους που θα τα καταβάλει ένταση, ανυπομονησία και επιθετική διάθεση σε όποιον ανακατευτεί στα σχέδιά τους.

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις του Άρη απ’ τον Αιγόκερω θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Καλέστε στο 14990


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990