Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Ο Ερμής ήταν ο αγγελιοφόρος των Θεών στην Αρχαία Ελληνική Μυθολογία, περνάει στο 10ο Ζώδιου του Ζωδιακού, τον Αιγόκερω στις 14/1/2024 στις 04:49 π.μ. όπου θα παραμείνει μέχρι και 5/2/2024 07:11 π.μ.. 
Ο Πλανήτης αυτός στην Αστρολογία εκφράζει την επικοινωνία των ανθρώπων, τη νόησή τους, τις μετακινήσεις τους, ταυτόχρονα τις εμπορικές τους δραστηριότητες σχετίζεται και με συναλλακτικές πράξεις τους αλλά και κινήσεις τους. 
Απ’ τον Αιγόκερω ο Ερμής θα φέρει μία ρεαλιστική προσέγγιση και απόλυτα λογική των καταστάσεων, κατάσταση που βοηθά κυρίως όσους διοικούν είτε επιχειρήσεις, είτε οργανισμούς και οργανώσεις ή ακόμα και πρόσωπα που κατέχουν ανώτερες κρατικές θέσεις. Θα λέγαμε ότι καλύτερα αυτήν την εποχή, στο ξεκίνημα της χρονιάς καθώς θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή ο σχεδιασμός τόσο των επαγγελματικών προγραμμάτων όσο και οργανισμών ή ακόμα και της Κρατικής Διοίκησης.
Η φιλοξενία του Ερμή απ’ τον Αιγόκερω βοηθά επικοινωνιακά τα Ζώδια της Γης –Ταύρο, Παρθένο και Αιγόκερω, όπως επίσης και Σκορπιούς και Ιχθείς, ενώ μπλοκάρει το συλλογισμό, τις επικοινωνίες και μετακινήσεις Κριών, Καρκίνων και Ζυγών. 

Από τον Κώστα Κονδύλη 
Τηλ. 14990

Για τη διέλευση του Ερμή απ’ τον Αιγόκερω και τις επιπτώσεις που φέρνει στο Ωροσκόπιο σας, στις επαφές με σύντροφο, συνεργάτες αλλά και στις οικονομικές σας κινήσεις καλέστε μας στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990