Αυτός είναι ο Υδροχόος καρδιά μου


Από 20/1/2024 16:08 π.μ. μέχρι τις 19/2/2024 06:14 π.μ. θα βρισκόμαστε στο Ζώδιο του Υδροχόου. Ας δούμε μερικά σύντομα περιγραφικά χαρακτηριστικά αυτού του Ζωδίου για να το γνωρίσουμε καλύτερα!

Οι έμφυτες ικανότητές του : Η βασική έμφυτη ικανότητα του Υδροχόου είναι η αντίληψή του, όπου συχνά τον τοποθετεί ένα βήμα παραπέρα καθώς οι προοδευτικές του ιδέες είναι πάντα μπροστά απ’ την εποχή του.

Η διαχείριση των κεφαλαίων του : Οι Υδροχόοι δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο χρήμα, ενώ ο 2ος οίκος του Ηλιακού του Ωροσκοπίου στους Ιχθείς δηλώνει και μία χαώδη διαχείρισή του. Συχνά δεν θυμούνται ακόμα και που ξόδεψαν τα χρήματά τους.

Η συμπεριφορά του στην οικογένεια : Στην οικογένεια αφήνει μεγάλες ελευθερίες και προσπαθεί να έχει φιλικές σχέσεις με τα μέλη της. Ένας Υδροχόος, έχει πάντα το σπίτι του ανοικτό σε φίλους και διατηρεί τις οικογενειακές φιλίες.

Οι φιλίες του : Προτεραιότητα ο Υδροχόος δίνει στη φιλία, αλλά παρ’ όλα αυτά ενώ είναι φιλικός ταυτόχρονα είναι και αποστασιοποιημένος - μοναχικός. Αναζητά άτομα με πλούσια ενδιαφέροντα ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται με τους φίλους του. 

Τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του : Ο Υδροχόος έχει πλούσια ενδιαφέροντα κυρίως με τις νέες τεχνολογίες, ενώ ενεργά μετέχει σε λέσχες, συλλόγους για τα ενδιαφέροντά του που σχετίζονται κυρίως για πολιτισμικά και κοινωνικά θέματα.

Η διατροφή και η μαγειρική του : Η διατροφή του συνδυάζει διάφορες γεύσεις και διάφορες κουζίνες, ενώ όποτε ασχοληθεί ο ίδιος με τη μαγειρική, κυρίως για να δειπνήσει με φίλους, δε διστάζει να πρωτοτυπήσει με μίξεις γεύσεων και υλικών. 

Οι διακοπές του : Ο Υδροχόος αναζητά στις διακοπές του επαφή με τη φύση, θέλει να ασχοληθεί με σπορ καιν αθλητισμό ενώ ταυτόχρονα ενδιαφέρεται και με επαφές με κόσμο ώστε να ανταλλάξει απόψεις για τα ενδιαφέροντά του.

Το κάρμα του : Οι προοδευτικοί Ινδιάνοι Μάγιας του Μεξικό βρίσκονται κάτω από την κυριαρχία του Ουρανού και του Υδροχόου. Περάσατε περισσότερες από μια ζωές ανάμεσα στις Μεσοαμερικάνικες Ινδιάνικες κουλτούρες του Μεξικό και της Γουατεμάλας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα μυστικά για τον Υδροχόο κάλεσε με στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990