Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Φεβρουαρίου


ΚΡΙΟΣ 
Προωθήστε ιδέες και στόχους πλησιάζοντας άτομα που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα με εσάς.
Αντιμετωπίστε με το θάρρος που έχετε κάθε δυσκολία και συνειδητοποιήστε ότι οι δυσκολίες τις ζωής υπάρχουν για να συνειδητοποιήσουμε κάποιες βαθύτερες αξίες για τη ζωή μας και να αποκτήσουμε γνώσεις που θα χρειαστούν αργότερα, εκτιμώντας πρόσωπα και καταστάσεις.
Η διάθεσή σας θα σας επιτρέψει να δείτε τα πράγματα αισιόδοξα και θα βρείτε και χρόνο να αφιερώσετε και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Ιδιαίτερα καλή περίοδος για τους περισσότερους Κριούς θα αποδειχθεί το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον κοινωνικό τομέα της ζωής σας.
Το πέρασμα του Άρη στις 13/2 στον Υδροχόο βοηθά την προσέγγιση στόχων και στρέφει το ενδιαφέρων στη συμμετοχή σας σε ομαδικές δράσεις.
Η διέλευση του Ήλιου στους Ιχθύς από τις 19/2, θα σας κάνει να αποσυρθείτε για λίγο απ’ το προσκήνιο, παίζοντας έναν βοηθητικό ρόλο στην εργασία σας, που μάλλον θα διαπιστώσετε πως σας κούρασε. Εάν έχετε την δυνατότητα να πάρετε έστω και μία προσωρινή άδεια λίγων ημερών, ζητήστε τη απ’ τους προϊσταμένους σας. Μην υποχωρείτε στις δυσκολίες και φροντίστε να δείτε τα λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν.  
Το τρίτο δεκαήμερο, αντιμετωπίστε με το θάρρος που έχετε κάθε δυσκολία και συνειδητοποιήστε ότι οι δυσκολίες τις ζωής υπάρχουν για να συνειδητοποιήσουμε κάποιες βαθύτερες αξίες για τη ζωή μας και να αποκτήσουμε γνώσεις που θα χρειαστούν αργότερα, εκτιμώντας πρόσωπα και καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 
Ο φετινός Φλεβάρης στο μεγαλύτερο μέρος του, θα κατευθύνει έστω και προσωρινά το ενδιαφέρον σας σε κοινωνικά ζητήματα και συλλόγους, ενώ οι πολιτικές αντιπαραθέσεις και εξελίξεις θα γίνουν σημείο συζητήσεως σας στην καθημερινότητα.
Περισσότερες από ποτέ ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε με την παρέα σας, θα σας δοθούν τον Φεβρουάριο. 
Κοινωνικές επαφές αυτό το διάστημα και συζητήσεις με άτομα από τον επαγγελματικό και ευρύτερα κοινωνικό σας χώρο.
Στο μεγαλύτερο μέρος αυτού του μήνα, θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στις επιχειρήσεις και στην επαγγελματική σας φήμη, θέλοντας  να συνεχιστεί η ανοδική σας πορεία. 
Το δεύτερο δεκαήμερο θα παρατηρηθεί αύξηση στις καθημερινές σας επαφές με ανάλογες θετικές επιδράσεις και στα αισθηματικά. Οι ιδέες, οι απόψεις και γενικότερα η στάση σας θα εντυπωσιάσει τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου.
Ο Άρης στις 13 θα περάσει στο Ζώδιο του Υδροχόου φέρνει επαγγελματική δράση αλλά και επιθετικότητα.
Από τις 19 Φεβρουαρίου που ο Ήλιος θα περάσει στους Ιχθύς, φαίνεται πως θα βρεθείτε σε μία εποχή που θα πιστέψετε πως κάτι καλό αρχίζει να γεννιέται για εσάς και σε αυτό σίγουρα θα συμβάλει και η συμμετοχή της παρέας σας με την συμπαράστασή της.
Το ηλιακό φως σας προσανατολίζει στην κοινωνική ζωή, δίνοντάς σας ιδέες και φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον. Ίσως αποκτήσετε έναν καινούργιο φίλο αυτό το διάστημα, ένα πρόσωπο με το οποίο θα έχετε μια βαθιά ψυχική ταύτιση. 
Καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί στα αισθηματικά τώρα και να αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα ή να μείνετε εκτεθειμένη απέναντι σε καταστάσεις που μπορεί να σας βλάψουν ή ακόμη και να σας πληγώσουν.
  
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Βρίσκεστε σε συνεχή ένταση και ακατάπαυστη δραστηριότητα. Η πρόθεση να βελτιώσετε τη δημόσια εικόνα σας, σας προτρέπει σε πρωτοβουλίες και πολύπλοκους χειρισμούς των όπλων που έχετε στα χέρια σας. 
Το δεύτερο δεκαήμερο, οι συναντήσεις με φίλους και εραστές, θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε έστω και λίγο απ’ τις δυσχέρειες της καθημερινότητας.
Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, είναι πολύ πιθανό, κάποιοι να προσπαθήσουν να αντισταθούν στις ενέργειες σας και ίσως ξεσπάσετε με θυμό. Μην δίνετε σημασία στις προκλήσεις και φανείτε υπομονετικοί.
Στις 13/2ου ο Άρης περνά στον Υδροχόο βοηθώντας σας ουσιαστικά να δραστηριοποιηθείτε και να εφαρμόσετε πρακτικά τις γνώσεις σας. 
Ο σύντροφος σας είναι σχεδόν σίγουρο πως το δεύτερο δεκαήμερο θα αρχίσει να εκδηλώνει κάποια κυριαρχική τάση και μία κρυφή δύναμη θα τον κάνει να θέλει να αλλάξει ριζικά κάποια πράγματα στη σχέση σας.
Από τις 19, που ο Ήλιος θα περάσει στους Ιχθύς και στον 10ο ηλιακό σας οίκο, το ενδιαφέρον σας, θα είναι στραμμένο για τα επαγγελματικά και την καταξίωση σας, ενώ Ήλιος θαθα πρέπει να περιμένετε κάποιες επιτυχίες.
Η δημόσιες σχέσεις του επαγγέλματός σας, φαίνεται πως θα έχουν άμεση και θετική επίπτωση στα αισθηματικά, εφόσον θα έλκετε τα άτομα του χώρου με μεγάλη πιθανότητα να αναπτύξετε δεσμό με κάποιο απ’ αυτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Ασχοληθείτε το Φεβρουάριο με τα οικογενειακά σας θέματα και ότι εκκρεμότητες έχετε στο χώρο του σπιτιού σας.
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, μην προκαλείτε με τη στάση σας προϊσταμένους και εργοδότες αρνούμενοι να ακολουθήσετε τις επιταγές τους.
Επαφές και συναντήσεις με φίλους και εραστές ευνοούνται τις πρώτες οχτώ μέρες. Την πρώτη βδομάδα εκδηλώστε τα συναισθήματά σας στο άτομο που έλκει το ενδιαφέρον σας.
Στις 13 του μήνα, το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο αυξάνει κατακόρυφα τη σεξουαλική σας διάθεση αλλά σας κάνει απρόσεχτους σε χειρισμούς κεφαλαίων.
Το δεύτερο δεκαήμερο είναι ένα διάστημα που θα σας χαρακτηρίσει από μία αστάθεια στη συμπεριφορά σας και μία έλλειψη συγκέντρωσης. Δυσκολίες επίσης, είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε  και στις σχέσεις σας με τους άλλους, οι οποίοι δεν θα σας δείξουν την πρέπουσα συμπεριφορά.
Από τις 19/2, η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα καθώς ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 9ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε θεωρητικές βάσεις, ενώ με διάφορους τρόπους θα θελήσετε να αποκομίσετε γνώσεις και εμπειρίες. 
Θα είστε αρκετά ευαίσθητοι στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά στα αισθηματικά οι απαιτήσεις σας, ενδέχεται να πιέσουν άτομα και καταστάσεις.
Από τη φύση σας, είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και κυκλοθυμικοί σε σχέση με τις καταστάσεις που παρουσιάζονται στη ζωή σας, αν και αναζητάτε την αρμονία και τη γαλήνη, μέσω της συμβίωσης με τους άλλους.
Ο μήνας αυτός δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκός για τα αισθηματικά σας, καθώς θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας οι δουλειές και η καριέρα σας. 

ΛΕΩΝ 
Στον απόηχο του γεμάτου περιπέτειες Ιανουαρίου, οι μέρες που έρχονται μιμούνται, θα λέγαμε, την ησυχία που ακολουθεί την καταιγίδα.
Όσα αναπάντεχα συνέβησαν στον τομέα των σχέσεων και της Οικογένειας, επηρέασαν καταλυτικά τον εαυτό σας και τον τρόπο που αυτοπροσδιορίζεστε στον κόσμο. Έχετε εισέλθει πια, σε μια περίοδο ενδοσκόπησης και προβληματισμού. 
Κερδίζετε μέσα από συνεταιρισμούς, συνεργασίες ή επαφή με το κοινό. Το χάρισμά σας να ψυχαγωγείτε τους άλλους σας βοηθά στη δουλειά σας, όπου κερδίζετε εκείνους που ήταν μέχρι πρόσφατα ουδέτεροι.
Οι συναλλαγές και τα οικονομικά, φαίνεται να σας απασχολούν το πρώτο δεκαήμερο, περισσότερο καθώς απεγνωσμένοι θα θελήσετε να αντιμετωπίσετε τα έξοδα σας.
Το δεύτερο δεκαήμερο θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα την ανεξαρτησία σας και θα θέλετε να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στη ζωή σας. Ο έρωτας θα αποκτήσει τώρα μεγαλύτερη σημασία για εσάς και οι σχέσεις σας θα είναι βαθύτερες.
Το πέρασμα του Άρη στις 13/2 στον Υδροχόο φαίνεται φέρνει ένταση στις προσωπικές σας σχέσεις.
Στις 19 Φεβρουαρίου ο Ήλιος θα εισέρθει στους Ιχθείς αφυπνίζοντας κρυμμένα συναισθήματα, ενοχές και απωθημένα στους περισσότερους Λέοντες και κυρίως σ’ αυτούς που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.
Το διάστημα του τρίτου δεκαημέρου διανύετε μία περίοδο όπου κλείνεστε προσωρινά στον εαυτό σας για να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Διώξτε κάθε δυσάρεστη σκέψη για την εργασία ή ακόμα και για την υγεία σας και φροντίστε να έχετε ελεύθερο χρόνο, τουλάχιστον τα Σαββατοκύριακα.
Οι επιθυμίες του παρελθόντος αρχίζουν να πραγματοποιούνται μέσα από συλλογικές δραστηριότητες, έως τις 18 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Υδροχόο. 
Ο Άρης 13 Φλεβάρη περνά στον Υδροχόο αυξάνοντας κατακόρυφα την παραγωγικότητά σας.
Οι αυξημένες υποχρεώσεις, είναι σχεδόν βέβαιο πως κάποια στιγμή θα «λυγίσουν» την υπομονή σας, δημιουργώντας άγχος και ένταση.
Το ταλέντο σας στη σκληρή δουλειά και στις ανιδιοτελής υπηρεσίες πιθανόν να επικροτηθεί. Πάντως, κάποιος που εκμεταλλεύεται αυτή την ιδιαιτερότητα εμφανίζεται στο τέλος του μήνα.
Η παρουσία του Ήλιου απ’ τους Ιχθείς από τις 19/2, θα στρέψει το ενδιαφέρον, στις συνεργασίες θέλοντας να παίξετε ένα βοηθητικό ρόλο αυτή την περίοδο και για διάστημα περίπου ενός μήνα.
Η συνύπαρξη με το ταίρι σας προϋποθέτει ατομική θυσία στα τέλη του μήνα. Όσο για τους αδέσμευτους Παρθένους τα φλερτ έρχονται αναπάντεχα και συναρπαστικά!

ΖΥΓΟΣ 
Έμφαση δίνεται στον ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα και στο αποτέλεσμα. Θα είστε παραγωγικοί, θα δουλεύετε σκληρά και ικανοποιημένοι.
Με τη βοήθεια των άλλων και κυρίως του συντρόφου σας, θα λύσετε τώρα αρκετά προβλήματα και θα ζήσετε ευχάριστες και …έντονες στιγμές μαζί του. Μην διστάσετε να κάνετε αναθεωρήσεις τώρα στη ζωή σας.
Κάντε υπομονή στα επαγγελματικά σας ζητήματα, άλλωστε γνωρίζετε πως ο χρόνος δουλεύει για σας τώρα.
Στις 13/2ου ο Άρης περνά στον Υδροχόο και εσείς αναζητάτε πάθος ενώ σας βοηθά σε δράσεις που απαιτούν μυϊκή αντοχή.
Αποφύγετε μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα χωρίς την έγκριση συντρόφων και συνεργατών και αφήστε τους να πάρουν πρωτοβουλίες ακολουθώντας τις.   
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα στις 12 και 13 βοηθώντας σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας. Το πάθος θα χαρακτηρίσει τις σχέσεις σας και κάποιοι από εσάς θα αναζητήσουν καινούργιες εμπειρίες.
Από τις 19, ο Ήλιος θα περάσει στους Ιχθύς και είναι πολύ πιθανό διαισθητικά να λειτουργήσετε τόσο στην εργασία σας, όσο και σε κάθε ζήτημα της καθημερινότητας.
Ίσως να παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες που έχουν ουσιαστικά δημιουργηθεί από λανθασμένες κινήσεις σας στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Μετά τα όσα συνταρακτικά συνέβησαν τελευταία, ιδιαίτερα αναφορικά με το περιβάλλον σας αλλά και τη δημόσια εικόνα σας, προσπαθείτε να ισχυροποιήσετε τη θέση σας, πάση θυσία. Έχοντας να αντιμετωπίσετε ισχυρούς αντιπάλους, αλλά, κάποτε και τον ίδιο σας τον εαυτό, φορτίζεστε συχνά από τις μεγάλες προσδοκίες που τρέφετε για το άτομό σας. 
Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι σε όσα λέτε και όσα κάνετε, εάν δεν θέλετε να σας παρεξηγήσουν 9 με 13/2ου.
Στις 13 Φλεβάρη που ο Άρης περνά στον Υδροχόο, αποφύγετε αντιπαραθέσεις με οικογενειακά πρόσωπα και καταπιαστείτε σε εργασίες που πρέπει να γίνουν επισκευών της κατοικίας σας.
Πιθανόν να έρθετε σε αντιπαράθεση για οικονομικούς λόγους στα μέσα του μήνα ή ακόμη και να αθετήσετε οικονομικές υποχρεώσεις. 
Δώστε προσοχή μέχρι και τις 18 Φεβρουαρίου στα οικογενειακά θέματα, τα περιουσιακά, τις εποικοδομητικές αλλαγές στο περιβάλλον σας. 
Το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, θα αποδειχθεί ωφέλιμο για κάθε προσωπική και επαγγελματική σας σχέση, αρκεί οι οικονομικές υποθέσεις να μην μπουν ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η επέκταση των γνωριμιών σας με ασυνήθιστα άτομα, είναι δεδομένη μέχρι τις 18 που ο Ήλιος θα φιλοξενείται απ’ τον Υδροχόο.
Υποστήριξη από κάποιο φιλικό πρόσωπο θα βρείτε στις ιδέες σας, που θα θέλετε να τις αναπτύξετε ακόμα περισσότερο, ενώ αυτό το διάστημα θα έχετε αρκετές επισκέψεις των φίλων σας στο σπίτι. 
Θα πρέπει να σκεφτείτε τώρα για όποιες αλλαγές χρειάζονται να γίνουν και να είστε ευέλικτοι στις αποφάσεις σας. Οι ανώτεροί σας θα θελήσουν να προσεγγίσουν τις ιδέες σας και κάποιες από αυτές θα τους είναι αποδεκτές. Υπάρχει η πιθανότητα να έχετε περισσότερες συναντήσεις και να χρειαστεί να μετακινηθείτε ακόμα περισσότερο για κάποιες δουλειές σας.
Ο Άρης στις 13 περνά στον Υδροχόο βοηθώντας να υλοποιήσετε σκέψεις και συζητήσεις που θα έχετε.
Από τις 19 που ο Ήλιος θα περάσει στους Ιχθύς και στον 4ο ηλιακό οίκο του χάρτη σας, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις οικογενειακές σας σχέσεις και ενδέχεται να αναλάβετε κάποιους νέους ρόλους και καθήκοντα μέσα στα οικογενειακά πλαίσια. Η παρουσία του Ήλιου, ενδεχομένως να σας κάνει να στραφείτε στο παρελθόν εξετάζοντάς το, ενώ θα είστε αρκετά πιο ευαίσθητοι στις καταστάσεις.
Θα συναντήσετε αρκετό κόσμο σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πιθανότατα, θα κάνετε νέες γνωριμίες, τις οποίες, όμως, δεν θα εκτιμήσετε όσο θα περίμενε κανείς. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Συνηθισμένοι να εργάζεστε προγραμματισμένα και μεθοδικά, υλοποιείτε πλέον τις ιδέες και τα φιλόδοξα σχέδια, πράγμα που προσδοκούσατε καιρό. Με υπευθυνότητα προωθείτε και βελτιώνετε την εικόνα σας.
Οι νέες προοπτικές της καριέρας σας και ο σχεδιασμός που τώρα δρομολογείτε, θα απαιτήσουν πολύ κόπο και προσπάθεια, σωματική και ψυχική κούραση. Εσείς, όμως, που γνωρίζετε πως τίποτα ουσιαστικό δεν επιτυγχάνεται χωρίς θυσίες σ’ αυτή τη ζωή, είστε εξοικειωμένοι με μια τέτοια πραγματικότητα. Και βέβαια, το κυριότερο, αδημονείτε να εισέλθετε σ’ αυτό το παιγνίδι.
Να είστε προσεχτικοί από 13/2 στο χειρισμό των οικονομικών σας, καθώς ο Άρης απ’ τον Υδροχόο αυξάνει τις δαπάνες σας κατακόρυφα.
Τα λόγια και γενικότερα η έκφρασή σας θα στραφούν γύρω από την αγάπη και τον έρωτα, αλλά πιθανόν να είναι δύσκολο να εκφράσετε συγκεκριμένες απόψεις στο πρόσωπο που αγαπάτε.
Σας γοητεύουν τα δυναμικά ανεβάσματα παρόλα τα πρόσφατα εμπόδια. Στραφείτε προς αυτή τη γοητεία. Η ικανότητα να εκφράζεστε σας προσθέτει πόντους στη δουλειά αυτό το μήνα.
Τώρα ενδέχεται να σας κάνει να βρίσκεστε σε διαρκή κίνηση νοητική, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί θετικό για τη δουλειά σας, αλλά αρνητικό για την ψυχική σας ηρεμία. Το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουάριου, που ο Ήλιος θα είναι στους Ιχθύς, ενδέχεται να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι.
Από τις 19 του μήνα και μετά που ο Ήλιος θα είναι στο ζώδιο των Ιχθύων και στο 3ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, φροντίστε να εκθέσετε τις απόψεις σας, αλλά προσέξτε να μην μπερδευτεί η σκέψη σας σε κάποια θέματα που πιθανόν να διχάσουν τις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω σας, στην προσωπικότητά σας και στην εμφάνισή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε τάσεις, στυλ και να δώσετε μια μοναδική εντύπωση, παρόλο που θα χάσετε τον έλεγχο στα έξοδα.
Το ενδιαφέρον σας απ’ τις 19 Φεβρουαρίου και μετά με τον Ήλιο στους Ιχθείς θα στραφεί στα οικονομικά σας και όποιες δοκιμασίες έχετε περάσει τελευταία σε αυτά τα θέματα. 
Η εποχή είναι αρκετά καλή για να βελτιώσετε κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις.  Αποφύγετε να κυριαρχήσει ο εγωισμός, που ενδέχεται να κλονίσει μακροχρόνιες συνεργασίες.
Στις 13 ο Άρης θα περάσει στο Ζώδιό σας αυξάνοντας τον δυναμισμό σας και βοηθώντας σας να φέρετε εις πέρας κάθε εργασία και υπερνικήσετε εμπόδια.
Τα καλά αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας κάνουν να αισθανθείτε ευχάριστα και θα σας προτρέψουν να ζήσετε έντονες στιγμές μαζί τους. 
Σε προτεραιότητα θα βρίσκονται τα προσωπικά ζητήματα και οι επιθυμίες σας. Μπορεί η διάθεσή σας αυτή την εποχή να είναι εξαιρετική αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις σας με το περιβάλλον 16 με 21/2ου.

ΙΧΘΕΙΣ  
Η περίφημη διαίσθησή σας, εξακολουθεί να αποτελεί αλάνθαστο κριτήριο, για την εξασφάλιση της ορθότητας των κινήσεών σας. Μια διάθεση για φιλοσοφική αναζήτηση και έκφραση των πεποιθήσεών σας, τονώνει την αυτοεκτίμηση σας, στην πορεία των ημερών. Η πνευματική διαύγεια σας βοηθά να ελευθερωθείτε από την καθημερινότητα και τα άγχη σας.
Ένα συναισθηματικό ζήτημα φορτίζει την ψυχή σας, με το ξεκίνημα του μηνός. 
Στις 13 ο Άρης περνά στον Υδροχόο φέρνοντας σε αρκετούς κόπωση και ύπουλα χτυπήματα κάποιων που επιβουλεύονται τη θέση τους.
Κάποιες δυσκολίες και προβλήματα από το παρελθόν στα επαγγελματικά σας, φαίνεται πως θα μπορέσετε τώρα να ταχτοποιήσετε. Αποφύγετε κάθε παρασκηνιακή ενέργεια. 
Από τις 19/2 θα βρεθείτε σε μία ευνοϊκή περίοδο καθώς ο Ήλιος θα σας συντροφεύει για ένα μήνα, χαρίζοντάς σας αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις σας. Αποφύγετε κάθε εγωιστική τάση, εκτός και αν θέλετε να κλονιστούν οι σχέσεις σας. Καινούργια σχέδια και αρκετές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας, κάνοντάς την πολύ πιο ευχάριστη.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990