ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Αϊόβα - πολλά θύματα


Κοσμική αστρολογία 3/1/2024 η Μαρία Μιχαήλου προέβλεψε πυροβολισμούς σε σχολείο στην Αμερική
Ακούστε το ΕΔΩ https://www.youtube.com/watch?v=Si6UfwkT3jM 34:49
Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένοπλος άνοιξε πυρ στο γυμνάσιο Perry στην Αϊόβα των ΗΠΑ, κατά την πρώτη ημέρα των μαθημάτων μετά τις σχολικές διακοπές.

Νωρίτερα, το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, επικαλούμενο μη κατονομαζόμενα στελέχη των υπηρεσιών επιβολής του νόμου μετέδωσε ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός.

Η τοπική αστυνομία έκανε λόγο για “πολλά θύματα από τους πυροβολισμούς”, χωρίς, όμως, να διευκρινίσει αν πρόκειται για νεκρούς ή τραυματίες.

“Δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος για τους κατοίκους” διαβεβαίωσε ο σερίφης Άνταμ Ινφάντε. Ο δράστης έχει αναγνωριστεί αλλά ο σερίφης δεν θέλησε να δώσει άλλες πληροφορίες για την ταυτότητά του ή για την κατάσταση της υγείας του ή για το αν έχει συλληφθεί ενώ απέφυγε να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για τον αριθμό των θυμάτων.

Σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δίκτυα CNN και NBC News, ο δράστης είναι νεκρός. Το NBC μετέδωσε, μάλιστα, ότι ο ύποπτος αυτοπυροβολήθηκε.

Ο σερίφης δήλωσε ακόμα ότι η αστυνομία ενημερώθηκε για την παρουσία του ενόπλου στο σχολείο γύρω στις 7.37 το πρωί, τοπική ώρα. Οι αστυνομικοί έφτασαν «μέσα σε επτά λεπτά» στο σχολικό συγκρότημα και «εντόπισαν πολλά θύματα. Δεν ξέρουμε ακόμη πόσοι ακριβώς τραυματίστηκαν», πρόσθεσε.

«Ευτυχώς, υπήρχαν ελάχιστοι μαθητές και εκπαιδευτικοί στο σχολείο» επειδή ήταν ακόμη πολύ πρωί και τα μαθήματα δεν είχαν αρχίσει, εξήγησε ο σερίφης.

Σημειώνεται πως σήμερα ήταν η πρώτη μέρα του δεύτερου εξαμήνου για τους μαθητές, μετά δηλαδή την επιστροφή από τις χειμερινές διακοπές.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990