Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ζάκυνθος – Τρέχει πετρέλαιο από τις βρύσες


Κοσμική αστρολογία η Μαρία Μιχαήλου προέβλεψε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε πρόβλημα με το ΝΕΡΟ

Να κηρυχθεί ο δήμος Ζακύνθου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά από την Πολιτική πορστασία ο δήμαρχος Γιώργος Στασινόπουλος, γιατί από τις βρύσεις του νησιού τρέχει νερό με πετρέλαιο.

Μιλώντας ο κ. Στασινόπουλος εξήγησε ότι: «Αυτό το θέμα προκλήθηκε από ένα ατύχημα που είχαμε στο δρόμο και το πετρέλαιο πήρε το δρόμο του νερού της βροχής, τα φρεάτια ήταν σπασμένα και από κάτω βρισκόταν σπασμένος αγωγός της ΔΕΥΑΖ, όλο το βράδυ έβρεχε, οπότε αν είχαμε 30 λίτρα έγιναν 2.000 και γέμισαν πετρέλαιο όλα τα σπίτια»

Σχετικά με την κατάσταση στις οικίες των κατοίκων είπε: Στο κέντρο της Ζακύνθου ζουν από 3.000 έως 5.000 κάτοικοι, αυτή τη στιγμή δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μπάνιο. Σε κάθε σπίτι έχουμε μικρές δεξαμενές, οι οποίες αποθηκεύουν το νερό και το χρησιμοποιούμε, εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα καθώς το πλαστικό τραβάει τη μυρωδιά του πετρελαίου».

«Χθες, Κυριακή ενημερώσαμε την Πολιτική Προστασία για να κηρηχθούμε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», τόνισε

Σχετικά με τους ελέγχους που έχουν γίνει μέχρι στιγμής δήλωσε: «Όλα τα σχολεία τα έχουμε ελέγξει, αδειάσαμε όλους τους κεντρικούς αγωγούς, τους πλύναμε αλλά υπάρχει θέμα από τα ρολόγια μέχρι τις δεξαμενές των σπιτιών».
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990