Ερωτικά Ταρώ 13/2/2024


Για Τρίτη 13/2/2024

ΚΡΙΟΣ
Η έκφραση του συναισθημάτων του παρορμητικού σας χαρακτήρα και η δυναμική σας παρουσία, αποπνέουν έναν ακαταμάχητο ερωτισμό.

ΤΑΥΡΟΣ
Η διάθεσή σας, σας βοηθά να εκφράσετε συναισθήματα, πάθος και επιθυμίες προς το σύντροφό σας. Ζήστε ευχάριστες στιγμές μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι περισσότεροι από εσάς αναζητάτε μία ρομαντική σχέση. Η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι είναι αρκετά ευχάριστη για τους δεσμευμένους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι καταστάσεις της σημερινής μέρας, σας επηρεάζουν κάνοντάς σας ευάλωτους. Μοναδικές ικανοποιήσεις θα συνοδεύσουν το βράδυ σας.

ΛΕΩΝ
Η αισθηματική σας ζωή ενισχύεται απ’ τις επιδράσεις της σημερινής μέρας. Το βράδυ κάποιο πρόσωπο απ’ το φιλικό περιβάλλον θα έλξει το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Αντιμετωπίστε τις ανασφάλειες σας, αν θέλετε η αισθηματική σας ζωή να μην έχει πρόβλημα. Όλα ξεκινούν από εσάς και καταλήγουν σε εσάς.

ΖΥΓΟΣ 
Αν δείξετε τα ψυχικά σας χαρίσματα θα κερδίστε την εκτίμηση, το σεβασμό και τα συναισθήματα του ανθρώπου που κινεί το ενδιαφέρον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η σημερινή μέρα σας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς μαγεύοντας τόσο το σύντροφό σας όσο και κάποια πρόσωπα απ’ την εργασία σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα θα είναι ευχάριστη για τους περισσότερους από εσάς αλλά υπάρχει πιθανότητα να σας καταβάλλουν δυσάρεστες σκέψεις για την πορεία της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εμφανίζεστε κουρασμένοι και απογοητευμένοι. Η υποτονική σας διάθεση, ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην κατσουφιάζετε Η μέρα είναι κατάλληλη για να έρθετε κοντά στο σύντροφό σας ο οποίος με κάθε τρόπο προσπαθεί να σας προσεγγίσει.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα αισθήματα σας θα είναι εντονότερα και ερωτικές περιπέτειες θα ζεστάνουν την καρδιά και τα πάθη σας. Αφεθείτε ελεύθεροι στις προκλήσεις.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990