Ερωτικά Ταρώ 14/2/2024


Για Τετάρτη 14/2/2024

ΚΡΙΟΣ
Με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει τα προβλήματα της δουλειάς να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο. Άλλωστε δεν ευθύνεται…

ΤΑΥΡΟΣ 
Καλή ημέρα για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Τα προβλήματα θα σας δώσουν την ώθηση για κάποια διαφορετική αντιμετώπιση των αισθηματικών σας.  Η μέρα σας δημιουργεί συγκινησιακές εκρήξεις.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σχεδιάζετε πως θα περάσετε τη μέρα σας με τον αγαπημένο/η σας. Τα σχέδιά σας εκπληρώνονται και εσείς αισθάνεστε ασφαλείς.

ΛΕΩΝ
Από μία διαφορετική οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Για τους αδέσμευτους Παρθένους παρουσιάζονται διαμέσου των φίλων κάποιες γνωριμίες που θα αφυπνίσουν το ενδιαφέρον τους.

ΖΥΓΟΣ 
Μην αναλύετε τη σχέση σας και διαβρώνετε έτσι τη συμπεριφορά σας απέναντι στο σύντροφο. Κοιτάξτε να περνάτε ευχάριστες στιγμές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι συνδυασμοί των συγκυριών, δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για την ανάπτυξη εφήμερων σχέσεων. Εάν είστε αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφράσει τα συναισθήματά του και να χαρεί τις ιδιαίτερες στιγμές που θα προκύψουν με το σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με το σύντροφο και με την οικογένεια του. Κάποιο άτομο απ’ το παρελθόν εμφανίζετε και πάλι στη ζωή κάποιων από εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αφήστε τις μελαγχολικές σκέψεις για τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Ο σύντροφός σας έχει την διάθεση να σας στηρίξει ουσιαστικά. Αφήστε τον!

ΙΧΘΕΙΣ
Η σχέση σας είναι πολύ πιθανόν να συναντήσει διάφορα προβλήματα εξαιτίας της εριστικής σας διαθέσεως και της ανυπομονησίας σας απέναντί του.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990