Ερωτικά Ταρώ 15/2/2024


Για Πέμπτη 15/2/2023

ΚΡΙΟΣ
Η αγάπη σας για το σύντροφό σας, σας κάνει κάποιες στιγμές αδικαιολόγητα ανήσυχους τις ώρες που δεν είναι μαζί σας. Χαλαρώστε...

ΤΑΥΡΟΣ
Τα έντονα συναισθήματα και οι ακραίες σας διαθέσεις σας κυριαρχούν. Κάποια από αυτά θα έχουν αντίκτυπο στη στάση σας απέναντι στο σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χαρείτε τη σημερινή μέρα με τον αγαπημένο/η σας και απομακρυνθείτε και οι δύο απ’ την καθημερινότητα που τόσο πολύ σας έχει ταλαιπωρήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μιλήστε με το ταίρι σα. και δείξτε του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματά του. Στους αδέσμευτους θα προκύψουν ευκαιρίες γνωριμιών.

ΛΕΩΝ
Εξαιτίας των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, φαίνεται να έχετε αφήσει στην άκρη τα οικογενειακά ζητήματα, δυσαρεστώντας το σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσέξτε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σας. Υποψίες και ερωτικοί αντίζηλοι βρίσκονται μόνο μέσα στο μυαλό σας και δεν έχουν καμία βάση.

ΖΥΓΟΣ
Η έλξη που θα νοιώσετε για ένα άτομο που θα προέρχεται από τον επαγγελματικό σας χώρο είναι πολύ πιθανόν να σας φέρει σε δύσκολη θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εμφανίζεστε κτητικοί και αδικαιολόγητα καταπιεστικοί προς το σύντροφό σας. Με αυτό τον τρόπο θα προκαλέσετε αντιπαραθέσεις και θα τον απομακρύνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η συμπεριφορά και η εμφάνιση σας συνεχώς εκτιμώνται όλο και πιο πολύ απ’ το σύντροφο και αυτό σας ενώνει ακόμα περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή μέρα σας βοηθά να έρθετε κοντά με τον αγαπημένο σας. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε μαζί ευχάριστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συναισθήματα απ’ το παρελθόν και εμπειρίες που σας πλήγωσαν θα εμφανιστούν στη σκέψη σας κάνοντας την ερωτική σας ζωή να περνά από φάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Μία βόλτα με τον σύντροφο θα είναι πολύ ευχάριστη. Μία καινούργια γνωριμία, κάποιους από εσάς τους αναστατώνει.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990