Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 17/2/2024


ΣΑΒΒΑΤΟ 17/2

ΚΡΙΟΣ
Το περιβάλλον θα βοηθήσει αρκετούς του ζωδίου σας να θέσουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ξεφαντώσετε μαζί με το ταίρι σας. Αφήστε πίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας και διασκεδάστε.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Το ότι προσφέρατε, το πόσο αγαπήσατε, το αν ήσασταν υποχωρητικοί δεν σας το ζήτησε κανείς. Φιλοσοφήστε για τη ζωή και προσπαθήστε να εφαρμόσετε τις γνώσης που αποκομίσατε από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι αντιθέσεις απ’ τη μία σας απομακρύνουν και απ’ την άλλη κάνουν τη σχέση σας ενδιαφέρουσα. Κάντε προσπάθειες να βελτιώσετε τη σχέση σας. Αν είστε υπάλληλοι φαίνεται πώς θα χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην διστάζετε να προχωρήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Κάποια απωθημένα που έχετε ενδέχεται να βγουν προς τα έξω. Ωστόσο οι επιθυμίες και τα πάθη σας θα βρίσκονται σε έξαρση.

ΛΕΩΝ
Μια νέα επιχείρηση υπόσχεται πολλά και η δημιουργικότητά σας παίζει σημαντικό ρόλο για να ανεβάσετε τα κέρδη της. Αν είστε αδέσμευτοι, κάποια φιλικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται για την ευτυχία σας, φαίνεται να σας συστήσουν με κάποιο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αποφύγετε να δώσετε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν και μην πάρετε καμία απόφαση για σημαντικά θέματα. Το ερωτικό στοιχείο και η ανταπόκριση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής βραδιάς. Η γοητείας σας δεν περνά απαρατήρητη.

ΖΥΓΟΣ
Αν από τη φύση σας είστε ονειροπόλοι τότε κατά τη διάρκεια της μέρας ή ακόμη και αύριο θα πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες και τα οραματισμοί σας. Το άγχος που έχετε αποκτήσει απ’ την καθημερινότητα δεν επιτρέπει σε εσάς και στον αγαπημένο σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα παραμερίσετε έστω και για λίγο τις υποχρεώσεις σας για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ικανοποιούν.  Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή ημέρα για τους περισσότερους από εσάς που θα θελήσουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως να αποκτήσετε τάσεις υπερβολικής γενναιοδωρίας και αισιοδοξίας βλέποντας τα πράγματα εντελώς υποκειμενικά. Αρκετοί Τοξότες συνειδητοποιούν πως η ερωτική ευτυχία αν δεν τους χτύπησε την πόρτα, είναι σίγουρο πως βρίσκεται καθ’ οδόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καλή σας διάθεση θα βοηθήσει ιδιαίτερα τις επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις σας. Θαυμάσια προβλέπεται η μεταξύ σας συμβίωση, αρκεί να δεχτείτε πως εκδηλώνετε με διαφορετικό τρόπο τα συναισθήματά. Βελτιώστε τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλείστε να αντιμετωπίσετε λάθη του παρελθόντος λαμβάνοντας τα απαραίτητα  μαθήματά σας. Μην διστάζετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας. Το πρόσωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας, επιδιώκει μια ρομαντική συνάντηση μαζί σας!

ΙΧΘΥΣ
Η διάθεσή σας, σας κάνει ανατρεπτικούς αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις των δικών σας ανθρώπων. Οι πλανητικές θέσεις σας κάνουν γοητευτικούς! Θαυμάσια προβλέπεται να είναι η μεταξύ σας επικοινωνία με τον αγαπημένο σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990