Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 18/2/2024


ΚΥΡΙΑΚΗ 18/2

ΚΡΙΟΣ
Τα μοιραία πάθη και η έλλειψη αυτοσυγκράτησης, χρωματίζουν τον αισθηματικό σας κόσμο. Εύνοια προκύπτει σε δεσμούς ή εφήμερες σχέσεις. Εάν είστε γονείς, θα σας δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσετε τα παιδιά σας, που θα είναι πρόθυμα να ακούσουν τις συμβουλές σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ισχυρή προβλέπεται θα είναι η επιθυμία σας για αισθηματικές επιτυχίες. Η επικοινωνία σας με το σύντροφο, προβλέπεται να είναι θαυμάσια! Εάν μείνετε στο σπίτι σας ένα καλό βιβλίο θα σας βοηθήσει να δραπετεύσετε απ’ την καθημερινότητα και τους ρυθμούς της.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα αισθανθείτε ιδιαίτερα όμορφα και αρμονικά καθώς το περιβάλλον θα σας υποστηρίξει. Μην απογοητεύεστε απ’ τις διακυμάνσεις της συμπεριφοράς του συντρόφου. Μην στρέφετε το βλέμμα σας αλλού… έχετε πολλά να δώσετε ο ένας στον άλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ξεχάστε τα προβλήματα του παρελθόντος και εξωτερικεύστε τις ανάγκες και επιθυμίες σας στο περιβάλλον σας.
Μην αφήνετε την καθημερινότητα να επιφέρει μία νότα ανίας. Επιχειρήστε να κάνετε πράγματα που ευχαριστούν εσάς και το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ
Όσο και αν κάνετε οικονομία είναι πολύ φυσικό να έχετε άγχος για την αντιμετώπιση των εξόδων που προκύπτουν. Αυτό που χρειάζεστε είναι Αγάπη. Η ζωή σας ανταμείβει. Αυτό σας ψιθυρίζουν τα άστρα φέρνοντας σας καινούργια πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναπτύξετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας, υπολογίζοντας τις αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο μας. Δώστε περισσότερη προσοχή σ’ αυτά που καιρό προσπαθεί να σας πει ο σύντροφός σας. Η στάση σας, βοηθά πραγματικά τη σχέση.

ΖΥΓΟΣ
Αποστασιοποιηθείτε απ’ τα προβλήματα που εισβάλλουν στη σχέση σας. Να είστε ξεκάθαροι στο τι θα θέλατε ο ένας απ’ τον άλλον και τι σας ενοχλεί. Το βράδυ, θα είστε αρκετά ευδιάθετοι και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας και βρεθείτε σε σωματική και πνευματική επικοινωνία και επαφή με το σύντροφό σας. Μία καλή ημέρα για να συναντήσετε συγγενείς και αδελφούς. Διατηρήστε ισορροπίες σε οποιαδήποτε επαφή μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατά κάποιο τρόπο θα υπάρξει ένας δρόμος αμφίδρομος από και προς το περιβάλλον και τις επιδράσεις. Καλό θα είναι να αποφύγετε άτομα καταθλιπτικά και απαισιόδοξα. Θα κερδίστε ο ένας την εκτίμηση του άλλου, το σεβασμό και τα συναισθήματα, αν τολμήσετε να προβάλετε τα ψυχικά σας χαρίσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δίνετε έμφαση στην πνευματική επικοινωνία με τον αγαπημένο/η σας. Οι στιγμές θα είναι ευχάριστες και η σχέση σας θα βρεθεί σε καλύτερη φάση. Εκφράστε τις ιδέες σας στους φίλους σας.  Κάποιοι από εσάς θα έχουν ευχάριστά νέα από αγαπημένο τους πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποφύγετε να αναμιχθείτε σε σχόλια για πρόσωπα που δεν είναι παρόντες. Αφιερώστε το χρόνο σας φίλοι μου τη σημερινή μέρα σε εσάς και στο σύντροφό σας. Φορτώστε τις μπαταρίες σας και αφεθείτε.

ΙΧΘΥΣ
Η μέρα είναι ευνοϊκή για την αισθηματική σας ζωή. Διασκεδάστε με το σύντροφό σας και απολαύστε στιγμές που τελευταία σας έχουν λείψει. Περάστε ευχάριστα την σημερινή ημέρα και μην σας απασχολεί το αύριο και οι δουλειές.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990