Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19 Φεβρουαρίου - 25 Φεβρουαρίου 2024


ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι σχέσεις σας με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας, προβλέπονται αρκετά ήρεμες σε γενικές γραμμές και ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες αυτού του διαστήματος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο υπερβολικός ενθουσιασμός ενδέχεται να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και αποφάσεις. Επανεξετάστε τις επιλογές σας και ακούστε και μια άλλη άποψη. 
Στα μέσα της περιόδου απομακρυνθείτε από οποιονδήποτε διαπληκτισμό των συναδέλφων σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τώρα η ανάπτυξη μιας έντονης αισθηματική σχέσης είναι πολύ πιθανή, καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη.
Μετά τα μέσα αυτής της βδομάδας επιδιώκετε περισσότερη ελευθερία απ’ το σύντροφο σας και ορισμένοι από εσάς αναπτύσσουν κάποιες εφήμερες σχέσεις. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τις μέρες αυτές και κυρίως μετά τις 23  είναι πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να προβούν σε επισκευές ακινήτων και κάποιοι άλλοι σε αγορά. Μην μεταφέρετε το άγχος των οικονομικών στην οικογένειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα δημιουργηθεί ένα ευχάριστο οικογενειακό περιβάλλον και πιθανόν να εκδηλώσετε με κάποια δώρα τα αισθήματά σας στους γονείς σας.
Φροντίστε να τα κρατήσετε τα απωθημένα σας σε κάποιον έλεγχο εάν δεν θέλετε να διαταράξετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις αντιξοότητες και τις αναβολές αν σας παρουσιαστούν και χρησιμοποιήστε τον ορθολογισμό και την παροιμιώδη ψυχραιμία σας για τις επόμενες σας κινήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρει ανταπόκριση από το σύντροφό σας και η σχέση σας θα σας προσφέρει ασφάλεια. Για το Σαββατοκύριακο κάντε δώρα και εκπλήξεις στον αγαπημένο σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η περίοδος είναι πολύ καλή για να αγοράσετε μεταφορικό μέσον ή για να επισκευάσετε αυτό που έχετε. Δεν θα πρέπει να φοβάστε τις οικονομικές αναποδιές που παρουσιάζονται καθώς γνωρίζετε πως είναι προσωρινές και εσείς σας οι καλύτεροι διαχειριστές του χρήματος θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους για να τοποθετήσετε σε ασφαλείς επενδύσεις τα αποθέματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Βρισκόσαστε σε μία περίοδο συγκέντρωσης και ανασκόπησης που θα σας βοηθήσει να δείτε τα λάθη που κάνατε και να διορθώσετε τη συμπεριφορά σας.
Καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις σας .

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η περίοδος αυτή στο μεγαλύτερο μέρος της, φαίνεται να αυξάνει την τόλμη και την ειλικρίνεια σας και σας προτρέπει να βρείτε τρόπους για να υλοποιήσετε τις επαγγελματικές σας αποφάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να βγείτε με τους φίλους σας και να διασκεδάσετε, αλλά αποφύγετε να μπλέξετε τη φιλία με τον έρωτα εάν δεν θέλετε να χάσετε κάποιους φίλους σας και να παρεξηγηθείτε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Γενικά θα υπάρξει μία άμεση σχέση χρήματος και κινήσεων. Μία σχέση ένα προς ένα. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε εάν θέλετε να εισπράξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό, θα ανακτήσετε και πάλι τις χαμένες σας δυνάμεις. Μην προκαλείτε προβλήματα σε αισθηματικά και συνεργασίες με την επιθετικότητά σας.
Το ενδιαφέρον σας αυτή τη περίοδο θα εστιαστεί σε εσάς τους ίδιους. Προσεγγίστε τις καταστάσεις συνδυάζοντας το συναίσθημα με τη λογική.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Σταδιακά στο πέρασμα αυτών των ημερών εσείς θα αισθανθείτε πως ανατέλλει μία ευνοϊκή περίοδος διάρκειας ενός μήνα για να αναλάβετε και πάλι τις δραστηριότητές σας και για να παίξετε έναν σημαντικό ρόλο στην εργασία σας. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ερωτική σας ζωή θα βρίσκετε σε πολύ καλύτερα επίπεδα και ο αισθησιασμός σας θα είναι αυξημένος. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε ποία είναι τα συναισθήματά σας και θα δείτε το επίπεδο των  προσωπικών σας σχέσεων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα δραστηριοποιηθείτε για την ανάπτυξη των εσόδων σας. Η περίοδος αυτή σας κάνει σπάταλους και για να ικανοποιήσετε τις καταναλωτικές σας συνήθειες ξοδεύετε περισσότερα ποσά από ότι αρχικά έχετε υπολογίσει..

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Μετά τις 23/2ου είναι σημαντικό να κατανοήσετε με εσωτερικό τρόπο τη σύνδεσή σας με την Ενέργεια του Σύμπαντος. Έτσι θα καταφέρετε να αντλήσετε δυνάμεις όποτε υπάρχει ανάγκη. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και απομακρυνθείτε  από κάποιες υποχρεώσεις που έχουν σας έχουν καταβάλλει ψυχικά και σωματικά. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθήστε από τώρα να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες, στην εργασία σας, ώστε να μπορέσετε να φύγετε ήσυχοι για την άδειά σας.
Θα έχετε τη δυνατότητα να αποκαλύψετε ανθρώπους και καταστάσεις που μπλοκάρουν τη πραγματοποίηση των σχεδίων σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτές τις μέρες καλό θα είναι να κρατήσετε μακριά απ’ τη δημοσιότητα την προσωπική σας ζωή. Αυτή τη στάση καλό θα είναι να κρατήσει και ο σύντροφός σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τώρα η σκέψη σας θα ανακαλύψει νέες πηγές εισοδήματος και το χρήμα θα το ξοδεύετε εύκολα σε κάθε σας κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από δυσχέρειες και περιορισμούς, αισθανόμενοι μία ανεξήγητη κόπωση σε σχέση με την καθημερινότητα. Προσπαθήστε να μείνετε για λίγο στον εαυτό σας και να ξαναβρείτε τις δυνάμεις σας. Αποφύγετε κάθε έντονη δραστηριότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τη βδομάδα αυτή στον επαγγελματικό χώρο θα υπάρξουν θετικές προοπτικές για τους περισσότερους του ζωδίου σας. Το ενδιαφέρον σας προσανατολίζετε σε βραχυπρόθεσμους στόχους αυτό το διάστημα. Η περίοδος ευνοεί όσους από εσάς είναι ελεύθεροι επαγγελματίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα ασκείτε έντονη γοητεία και θα σαγηνέψετε τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Κάποιο άτομο απ’ το φιλικό σας περιβάλλον ενδέχεται να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εσάς ή ακόμα και να θελήσει να σας γνωρίσει με ένα άτομο του συγγενικού του περιβάλλοντος.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δαπάνες και έξοδα, θα προκύψουν τώρα και αρκετά από αυτά θα σχετίζονται με τη διασκέδασή σας. 

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αγαπητοί μου φίλοι Ζυγοί τις μέρες αυτές θα σας απασχολεί το κοινωνικό σας προφίλ και όλες σας οι προσπάθειες θα επικεντρωθούν με ποιο τρόπο θα είστε αρεστοί στο περιβάλλον σας. Το αποτέλεσμα αυτών θα είναι κάποιες στιγμές να κρύβετε τις επιθυμίες σας και ένα σημαντικό μέρος της προσωπικότητάς σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι κινήσεις που αφορούν την καριέρα σας, είναι τώρα διορθωτικές. Η βδομάδα αυτή, θεωρείται ευνοϊκή για τη διαφήμιση της επιχείρησής σας.
Την Παρασκευή αισθάνεστε την ανάγκη για κάποιο ξεκαθάρισμά επαγγελματικών υποχρεώσεων αναλαμβάνοντας πιο πρακτικές ευθύνες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα καλά αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από το άμεσο περιβάλλον θα σας δώσουν καλή διάθεση. Πιθανόν να βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει κάποια ερωτική περιπέτεια ή αισθηματική απόλαυση μετά τις 23 του μήνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι ιδέες και οι σκέψεις σας θα είναι απασχολημένες στα οικονομικά και θα μπορέσετε τώρα να βρείτε κάποιες λύσεις για την βελτίωση του βιοτικού σας επιπέδου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Ο ευαίσθητος χαρακτήρας σας, κρύβετε πολύ καλά απ’ το σκληρό περίβλημα που θέλετε να παρουσιάσετε στους άλλους για να προστατεύσετε τόσο τις ευαισθησίες σας όσο και για να κρύψετε καλά τα αδύναμα σημεία και τις ανασφάλειες σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τώρα οι δραστηριότητές σας θα είναι περισσότερο εύστοχες και πιθανόν να διεκπεραιώσετε κάποιες παλαιότερες υποθέσεις.
Η βδομάδα αυτή ενδεχομένως να φέρει συγκρούσεις στον επαγγελματικό χώρο με τους ανωτέρους σας εάν δεν ακολουθήσετε τις επιταγές τους

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είστε σε πολύ καλή φόρμα στα αισθηματικά σας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φτιάξει η διάθεσή σας και να αυξηθεί η διάθεση για κάθε είδους ερωτικές περιπέτειες. Είναι πολύ πιθανόν κάποιο άτομο απ’ το επαγγελματικό ή ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον να έλξει αυτή τη βδομάδα το ενδιαφέρον σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τις μέρες αυτές φαίνεται πως θα ενδιαφερθείτε για τα οικονομικά σας αποθέματα και θα αναζητήσετε τη γνώμη κάποιοι ειδικού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα ενδιαφερθείτε για το απόκρυφο ή τη θρησκεία και θα ξεπεράσετε διάφορες φοβίες και ανασφάλειες. Καλή εποχή για να σκεφθείτε ή να μελετήσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Φροντίστε να είστε συνεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις σας και μην δημιουργείτε προβλήματα στους προϊσταμένους σας. Η περίοδος αυτή στο μεγαλύτερο μέρος της σας κάνει απρόσεχτους σε εκκρεμείς υποθέσεις και φορολογικά ζητήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η όχι και τόσο καλή σας διάθεση αντανακλά και στη σχέση σας με το σύντροφο. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα νεύρα σας αν σας αμφισβητήσει ο σύντροφός σας. Το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να θέσετε κάτω από κάποιο έλεγχο τις παρορμήσεις σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ζητήματα περιουσιακά και κληρονομικά σας απασχολούν ιδιαίτερα και είναι βασική αιτία να νιώθετε αγχωμένοι. Προσέξτε τη στάση και τα λόγια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τώρα θα έχετε την ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά και πιθανόν να μπορέσετε να πλησιάσετε άτομα απ’ τον κοινωνικό σας περίγυρο.
Διατηρήστε ισορροπίες σε οποιαδήποτε σχέση σας στις αρχές της βδομάδας. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτήν την εβδομάδα θα απαιτηθεί από εσάς να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις στις σχέσεις και στη δουλειά. Είναι μια από τις πιο δραστήριες εβδομάδες στην επαγγελματική σας ζωή και θα έχετε έλλειψη χρόνου λόγω απαιτήσεων.  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα εμφανισθείτε γοητευτικότεροι και πιθανόν να ασχοληθείτε περισσότερο τώρα με την εμφάνισή σας. Νέες γνωριμίες φαίνεται να αναστατώνουν τους αδέσμευτους της Ζωδιακής σας ομάδας, αλλά θα πρέπει να αφήσουν το πέρασμα αυτού του μήνα για να δείξει εάν θα εξελιχθεί ή όχι σε δέσμευση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φανείτε προσεχτικοί στη διαχείριση κεφαλαίων, επενδύσεων και περιουσιών μετά τις 20 του μήνα. Εάν διαχειρίζεστε χρήματα άλλων, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί για να μην σας κατηγορήσουν κάποτε για κακή διαχείριση ή κατάχρηση.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το κέφι και η διάθεσή σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε μικρό-δυσχέρειες που θα εμφανιστούν τώρα στη ζωή σας ξαφνικά. Αποφύγετε όμως την ένταση και τις υπερβολές σε μερικά θέματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Φανείτε προσεχτικοί στις επαγγελματικές σας σχέσεις και κυρίως στις συνεργασίες σας για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις απ’ την εριστική διάθεση των συναδέλφων σας. 
Με σχετική ευκολία θα διαπιστώσετε πως οι άλλοι ανοιχτά αντιπαρατίθενται στα σχέδια και στις επιθυμίες σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σχέση σας με το σύντροφο περνά διάφορα στάδια αυτή τη βδομάδα και είναι γεμάτη από σκαμπανεβάσματα που προέρχονται απ’ την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά σας. 
Αν δεν έχετε κάποια σχέση φαίνεται ότι θα υποκύψετε στη γοητεία κάποιου ανθρώπου που προέρχεται απ’ το εργασιακό σας περιβάλλον.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επιπλέον έξοδα καλείστε να αντιμετωπίσετε τώρα, ενώ μετά τις 22, ‘ανοίγεστε‘ σε δαπάνες και αγορές καταναλωτικών αγαθών.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Διατηρήστε τη ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να ξεκουραστείτε αφήνοντας για λίγο έξω από τη ζωή σας το άγχος και αναθέτοντας κάποια προβλήματα στους γύρω σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η βδομάδα αυτή, σας βοηθά να διεκπεραιώσετε αρκετές απ’ τις υποχρεώσεις σας αλλά παράλληλα σας φέρνει σε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και βοηθούς. Ίσως οι άλλοι να μην μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμός της εργασίας σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σε αναζήτηση απολαύσεων θα βρίσκεστε οι περισσότεροι Ιχθύς αυτή την εποχή. Κάποιοι από εσάς, αναπτύσσουν νέες γνωριμίες από τυχαία μηνύματα ή τηλέφωνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το τελευταίο τριήμερο της βδομάδας σας βρίσκει κοινωνικούς και ευχάριστους και θα θέλετε να υπολογίσετε τα έξοδα των ημερών για να μην τυχόν και ξεφύγετε απ’ το οικονομικό σας πρόγραμμα.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990