Ερωτικά Ταρώ 19/2/2024


Για Δευτέρα 19/2/2024

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας προσφέρει ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας. Καθώς φαίνεται το βράδυ θα εκφράσετε με άνεση τα συναισθήματά σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι σημερινές συνθήκες ενδέχεται να επιδράσουν αρνητικά στη σχέση σας καθώς θα πιστέψετε πως όλες τις υποχρεώσεις της έχετε αναλάβει εσείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Η ανάγκη αυτή θα οδηγήσει αρκετούς από σας στο φλερτ και σε παράλληλες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ενδέχεται να υπάρξει απομάκρυνση του συντρόφου σας κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ειδικά εάν τελευταία η στάση σας έχει γίνει ψυχρή.

ΛΕΩΝ
Προτιμήστε μία ήρεμη συζήτηση από μία διαλεκτική ρήξη με τον σύντροφό σας. Με ευλάβεια όμως, θα πρέπει να σέβεστε και τις δικές του απόψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από μία καινούργια οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας.

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να εμφανίζεστε ήρεμοι, αλλά με το σύντροφό σας θα είστε γεμάτοι πάθος και θα έχετε την επιθυμία να μοιραστείτε μαζί του τα πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποιες υποχρεώσεις σας αναγκάζουν παρά τη θέλησή σας, να απομακρυνθείτε για λίγο απ’ το σύντροφό σας. Να είστε έτοιμοι να ακούσετε παράπονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η λεκτική έκφραση των αισθημάτων σας θα είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Πείτε στο σύντροφό σας πως αισθάνεστε για αυτόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εμφανίζεστε γοητευτικοί κερδίζοντας τις πρώτες εκτιμήσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Αποφύγετε να τον εκμεταλλευτείτε συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα σήμερα αφυπνίζει τα συναισθήματά σας φέρνοντας θετική επίδραση στα αισθηματικά αρκεί να προσέξετε τον τρόπο της έκφρασής σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι περισσότεροι Ιχθείς θα δεχτούν ανοιχτές ερωτικές προκλήσεις από τον επαγγελματικό χώρο. Μην αναμείξετε τη δουλειά με τα αισθηματικά.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990