Ερωτικά Ταρώ 21/2/2024


Για Τετάρτη 21/2/2024

ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να αισθανθείτε παραμελημένοι από το σύντροφό σας ή ακόμα και απογοητευμένοι απ’ τις αισθηματικές σας επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ 
Διώξτε τις σκοτούρες και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Οι περισσότεροι από εσάς θα νιώσουν την αγάπη του συντρόφου τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους. Οι δεσμευμένοι, ας αποφύγουν τα ξεπορτίσματα, για να μην το φυσούν και δεν θα κρυώνει.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η σημερινή μέρα σας παροτρύνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να γίνει υπερβολικός.

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε τους «λεονταρισμούς» και φροντίστε να δείξετε την αγάπη σας. Το θρυλικό σας ταμπεραμέντο φαίνεται να τραβάει για άλλη μία φορά τις εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Οι αναπάντεχες αλλαγές στον αισθηματικό τομέα σας  φέρνουν σε θέση άμυνας και αμηχανίας. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με τον άνθρωπό σας.

ΖΥΓΟΣ 
Σήμερα θα είστε παθιασμένοι. Θα εμπιστεύεστε το σύντροφό σας και θα ελπίζετε να βιώσετε ένα ισόβιο πάθος που θα αντέξει στο χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η μέρα σήμερα θα είναι θετική για εσάς. Αρκετοί θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν κάποιο πρόσωπο απ’ το φιλικό τους περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για πολλούς από εσάς, σήμερα μπορεί να αναπτυχθούν συγκλονιστικές ερωτικές σχέσεις.  Η ανυπομονησία σας θα σπάσει τα νεύρα του συντρόφου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση δείχνοντας σταθερότητα. Το Σύμπαν σταθεροποιεί τους μακροχρόνιους έρωτες και δεσμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αναζητάτε την πλήρη αφοσίωση του συντρόφου, αλλά εσείς πιθανόν να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

ΙΧΘΕΙΣ
Ένα σύνολο παραγόντων σήμερα φέρνουν την ηρεμία που αναζητούσατε στην αισθηματική σας ζωή και σκέψεις συμβίωσης με τον σύντροφο.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990