Ερωτικά Ταρώ 22/2/2024


Για Πέμπτη 22/2/2023

ΚΡΙΟΣ
Οι καθημερινές υποχρεώσεις δεν αφήνουν ελεύθερο χρόνο με αποτέλεσμα η αισθηματική σας ζωή να κλονίζετε απ’ τα παράπονα του συντρόφου.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα σας είναι δύσκολο να αποκρύψετε συναισθήματα και επιθυμίες. Προσέξτε η υπερπροστασία σας να μην καταπιέσει την ατομική ελευθερία του συντρόφου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα συνειδητοποιήστε πως η αισθηματική σας ζωή έχει ανάγκη από αλλαγές. Οι ανοιχτές πληγές, αποτελούν γνώμονα σύνεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία φιλική ατμόσφαιρα θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει στη σχέση σας. Αν όμως δεν φερθείτε όπως θα ΄θελε ο σύντροφός, η ατμόσφαιρα θα «ηλεκτριστεί».

ΛΕΩΝ
Φροντίστε να προβάλλετε μια σαφή εικόνα του τι θέλετε απ’ το σύντροφό σας. Διαφορετικά θα δέχεστε αλληλοσυγκρουόμενα μηνύματα από εκείνον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σχέση σας βελτιώνετε κατά πολύ και ξεπερνιούνται τα προβλήματα. Τα συναισθήματά σας γίνονται αποδεκτά απ’ τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ
Θέλετε ο σύντροφος σας να περιποιείται την εμφάνισή του. Η διάθεσή σας διανθίζει το ερωτικό σας σενάριο με μπόλικο ρομάντζο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ρομαντισμός, τριαντάφυλλα, κάρτες είναι τα κλειδιά που ανοίγουν την πόρτα της καρδιάς σας. Παραδοθείτε απόλυτα σε παθιασμένες και απαιτητικές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι προσπάθειες που κάνετε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα για ν' αναμορφώσετε τον ερωτικό σας σύντροφό θα φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα αντιμετωπίσετε κάποιες αισθηματικές δοκιμασίες καθώς κάποιοι θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την επαγγελματική σας θέση πλησιάζοντάς σας ερωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας περιορίστε κάθε κτητικό συναίσθημα και διώξετε κάθε πιθανή και αβάσιμη υποψία για το σύντροφό σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα κάποιοι από εσάς θα έχουν εριστική διάθεση προς το σύντροφό τους και ακραίες συμπεριφορές. Μην τραβάτε το σχοινί στα άκρα.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990