Ερωτικά Ταρώ 23/2/2024


Για Παρασκευή 23/2/2023

ΚΡΙΟΣ
Το Σύμπαν σήμερα βελτιώνει κατά πολύ τα αισθηματικά σας. Διασκεδάστε το βράδυ με το σύντροφό σας και ανανεώστε την σχέση σας μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ
Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα. Μην γοητεύεστε εύκολα από τα πρόσωπα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα συναισθήματα που θα προβάλλετε, εγγυώνται πως η σχέση σας θα διατηρηθεί επί μακρόν, αρκεί να υπάρχουν υγιείς βάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το Σύμπαν σας κάνει να αναζητάτε περισσότερο το ερωτικό πάθος και στις σαρκικές απολαύσεις, εγκαταλείποντας κάθε ίχνος ρομαντισμού.

ΛΕΩΝ
Η σχέση σας σήμερα ομαλοποιείται απ’ τις θετικές συμπεριφορές και των δύο σας και το σύμπαν συνωμοτεί με το μέρος σας και σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι καταστάσεις που προκύπτουν σήμερα αποδεικνύονται σήμερα θετικές στη ζωή των δεσμευμένων και βάλσαμο για τους αδέσμευτους που αναπτύσσουν υγιείς γνωριμίες. 

ΖΥΓΟΣ
Εάν ζήσατε αβέβαια παιδικά χρόνια θα θέλετε να είστε σίγουροι πριν συνδεθείτε. Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε μία σύντομη ερωτική περιπέτεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα θέλετε να παίξετε για να τραβήξετε την προσοχή του συντρόφου σας. Προσέξτε όμως καθώς δεν θα ανεχτεί τις ιδιοτροπίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα ευνοούνται ιδιαίτερα οι σχέσεις με το αντίθετο φύλο, οι συναναστροφές σας και οι οποιεσδήποτε αισθηματικές σας συναντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετά γοητευτικοί θα είστε και σήμερα κερδίζοντας τα συναισθήματα ατόμων μικρότερών από εσάς που βρίσκονται στον εργασιακό χώρο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σιγουρευτείτε πως ο σύντροφος δεν ονειροβατεί και ότι αναγνωρίζει τις προσπάθειες που κάνετε για τη διατήρηση του δεσμού σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα αφυπνιστούν πηγαία συναισθήματα έντονης δημιουργικότητας, αγάπης και έρωτα που θα είναι ελεγχόμενα και εκλογικευμένα.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990