Ερωτικά Ταρώ 24/2-25/2/2024


Για Σαββατοκύριακο 24/2-25/2/2024 

Για Σάββατο 24/2/2024

ΚΡΙΟΣ
Ίσως να αισθανθείτε ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή. Μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα καθώς θα δείτε την πραγματική όψη του έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ 
Οι θετικές συνθήκες θα συνδέσουν αισθηματικά με επαγγελματικά. Η συμπεριφορά σας θα γοητεύσει τα άτομα του επαγγελματικού σας χώρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Όσο προχωρούν οι ώρες τόσο και πιο έντονα θα παρουσιάζετε στις ερωτικές σας εκδηλώσεις. Μοναδικές ικανοποιήσεις συνοδεύσουν το βράδυ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Μιλήστε με το σύντροφό σας και δείξτε του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματά του. Φροντίστε να μην προβάλλετε εγωισμούς χωρίς αιτία.
  
ΛΕΩΝ
Το σκηνικό της μέρας σκηνοθετεί για τους περισσότερους Λέοντες ευχάριστες στιγμές στην αισθηματική τους ζωή. Όσο για τους αδέσμευτους, υπάρχουν θετικές προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η διάθεσή σας σήμερα, συνδυάζεται αρμονικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και σας προτρέπουν να ζήσετε ευχάριστες και έντονες στιγμές.
  
ΖΥΓΟΣ 
Σήμερα θα είστε κατά ανασφαλείς σχετικά με τα όσα έχετε να δώσετε και θα έχετε εμμονές όσον αφορά τα λάθη παρελθόντος σας. 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σας αρέσει να παίζετε με το αντικείμενο του πόθου σας χωρίς να του δίνετε σαφείς ενδείξεις. Αν δεν σας ελκύει αφήστε τον να αποδράσει. 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Εγκαρδιότητα θα υπάρξει στη σχέση σας και μία εσωτερική ανάγκη θα διαμορφώσει τον ψυχισμό σας για να το ρίξετε έξω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έντονα θα είναι σήμερα τα συναισθήματά σας που επηρεάζονται απ’ τις θετικές συγκυρίες που προκύπτουν και σας βοηθούν να προσεγγίσετε το ταίρι σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα σας υπόσχεται μια παθιασμένη ερωτική ζωή που θα προέρθει απ’ το σκηνικό της σημερινής βραδιάς και θα επουλώσει τις συναισθηματικές σας πληγές.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα νιώσετε αισθηματική ισορροπία μετά από κάποιες αναταραχές. Η έκφρασή σας θα αποκτήσει γλυκύτητα και θα προσεγγίσετε καλύτερα τον άνθρωπό σας.


Για Κυριακή 25/2/2024

ΚΡΙΟΣ
Καλή ημέρα για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές, αρκεί να παραμερίσετε κάθε εγωιστική τάση.

ΤΑΥΡΟΣ 
Αποφύγετε την επίδειξη ισχύος προς το σύντροφο σας. Το αποτέλεσμα οποιασδήποτε προστριβής θα φορτίσει αρνητικά τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν εάν δεν κρατήσετε την ψυχραιμία σας και τα νεύρα σας τα εκδηλώνετε στο ταίρι σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σας είναι δύσκολο να προβάλλετε τις απαιτήσεις που έχετε απ’ τη σχέση σας. Το σκηνικό της μέρας σας παρασύρει σε συναισθηματικές ακρότητες.

ΛΕΩΝ
Εκφράστε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Αρκετοί Λέοντες θα αναζητούν τον μεγάλο έρωτα που μπορεί να καλύψει τα συναισθηματικά τους κενά.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σκέψεις και αυτοκριτική σας συντροφεύουν τονίζοντας την εσωστρέφεια σας. Αν συνεχίσετε αυτή τη συμπεριφορά, υπογράφετε το τελεσίγραφο της σχέσεις σας.
 
ΖΥΓΟΣ 
Οι ερωτικές σας φαντασιώσεις, επηρεασμένες απ’ τη σημερινή μέρα θα είναι γεμάτες από παθιασμένες επιθυμίες που μάλλον δεν θα τις εκπληρώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Μια βόλτα, ή ένα απλό μπουκέτο λουλούδια - μπορεί να κάνουν το άτομο που τα δέχεται από εσάς να νιώσει βασιλιάς ή βασίλισσα.    
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι βαθιές και ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν εδώ και καιρό στην προσωπική σας θα σας κάνουν να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο σύντροφος ενδέχεται να έχει αντίθετη άποψη από τη δική σας σε θέματα σχέσεων και αισθητικής. Το βράδυ θα σας γοητεύσει με την παρουσία του.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εμφανίζετε μία ανταγωνιστική διάθεση προς το σύντροφό σας που θα μπορέσει να διοχετευθεί είτε σε κοινές δραστηριότητες είστε σε ανταγωνιστικά σπορ.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα φαίνεται να σας κάνει ανασφαλείς στα αισθηματικά σας και σας δυσκολεύει να προβάλετε τις επιθυμίες σας.  

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 

Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990