Ερωτικά Ταρώ 26/2/2024

Για Δευτέρα 26/2/2024

ΚΡΙΟΣ
Τα έντονα συναισθήματα και η κατά βάση συμπλεγματική συμπεριφορά ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αγάπη σαν συναίσθημα με την οποία μπορείτε να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε εκδηλώνεται σε όλα της τα επίπεδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ανάγκη σας γι' αλλαγή φαίνεται και πάλι να σας ωθεί σε μία ταραχώδη συναισθηματική ζωή με πολυποίκιλες εμπειρίες που δε διαρκέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αφιερώστε χρόνο στον ερωτικό σας σύντροφο και προτείνετέ του να διασκεδάσετε, αποφεύγοντας οποιαδήποτε κριτική προς το πρόσωπό του. 

ΛΕΩΝ
Σήμερα ενδέχεται να σας κυριεύσουν οι ανασφάλειές σας. Το σίγουρο είναι πως θα έχουν αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην αφήσετε τη φαντασία, ούτε και τα πληγωμένα σας συναισθήματα να σας οδηγήσουν σε μία βεβιασμένη απόφαση που θα αφορά τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ
Αποβάλλετε οποιοδήποτε κτητικό συναίσθημα για να μην έχετε προβλήματα στη σχέση σας με το σύντροφο. Δεν σας ανήκει. Θέλει να είναι μαζί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σας διακρίνει ένας δυναμισμός. Θα θέλετε να εισβάλετε με κάθε τρόπο στη ζωή του συντρόφου σας και να αφήσετε την προσωπική σας σφραγίδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φανείτε προσεχτικοί για να μην υπάρξει σύγχυση από μέρους σας. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν αισθηματικές απογοητεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για αισθηματικά ζητήματα καθώς ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι φορτισμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι βιωματικές εμπειρίες σας που σχετίζονται με την αισθηματική σας ζωή έρχονται στην επιφάνεια δημιουργώντας σας ανεξέλεγκτες εξελίξεις στη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι αισθηματικές επιτυχίες, φίλοι μου Ιχθείς, δεν θα λείψουν ανεξάρτητα απ’ το αν θα το καταλάβετε καθώς κυριαρχήστε από στρες και ένταση. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990