Ερωτικά Ταρώ 29/2/2024


Για Πέμπτη 29/2/2023

ΚΡΙΟΣ
Οι συνθήκες το βράδυ επηρεάζουν σήμερα τη σχέση σας. Αναζητάτε ελευθερίες και δεν θέλετε ο σύντροφος να ανακατεύετε στα προσωπικά σας ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Το να υποπτεύεστε αυτούς που σας αγαπούν ή ακόμα και να είστε κτητικοί δεν είναι σωστό. Η υποψία σας κάνει ν' αρνείστε την αγάπη και τις ευχάριστες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πρέπει να μάθετε να χαλαρώνετε και να εκφράζετε την σεξουαλικότητά σας που είναι μπλοκαρισμένη από το φόβο της αποτυχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έντονες αρέσκειες και απαρέσκειες θα κυριαρχήσουν στην ψυχοσύνθεσή σας. Φροντίστε αυτή η συμπεριφορά να μην έχει αντίκτυπο στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ
Φαίνεται πως αρκετοί Λέοντες θα στείλουν και θα δεχτούν αρκετά ερωτικά μηνύματα στο κινητό τους. Εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα προβλέπεται να είναι ευχάριστη για την συντροφική ζωή των Παρθένων του δευτέρου δεκαημέρου, που θα αισθανθούν ιδιαίτερα ασφαλείς.

ΖΥΓΟΣ
Εάν θέλετε η αισθηματική σας ζωή να βρίσκεστε σε καλά επίπεδα, απογυμνωθείτε. Δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό. Προβάλλετε τις απαιτήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκδηλώνεστε με έντονο τρόπο προς το σύντροφό σας. Πορεύεστε μαζί, ζείτε καταστάσεις και εξελίσσεστε ψυχικά και πνευματικά και οι δύο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα προβλέπεται συναρπαστική. Τα συναισθήματα σας σε συνδυασμό με τις απρόοπτες εξελίξεις δίνουν χρώμα στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επέμβαση μελών της οικογενείας στα αισθηματικά, μπορεί προσωρινά να βοηθήσει, αλλά σύντομα θα σας προβληματίσει καθώς δίνετε λαβές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα είστε εγκάρδιοι, φιλικοί και αισιόδοξοι. Η αισθηματική σας σχέση, πέρασε θύελλες, αλλά άντεξε. Τώρα, δεν έχετε λόγο για να ανησυχείτε.

ΙΧΘΕΙΣ
Αρκετοί Ιχθείς θα βρουν τον έρωτα της ζωής τους από κάποιες απρόσμενες γνωριμίες που θα συμβούν στην εργασία τους.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990