Ερωτικά Ταρώ 3/2-4/2/2024


Για Σαββατοκύριακο 3/2-4/2/2024 

Για Σάββατο 3/2/2024

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Η ανάγκη αυτή θα οδηγήσει αρκετούς από σας στο φλερτ.

ΤΑΥΡΟΣ 
Τα παράπονά σας κουράζουν και πάλι το σύντροφο. Η μέρα δεν βοηθά να τον προσεγγίσετε, καθώς τα επαγγελματικά του έχουν χαλάσει τη διάθεσή του.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η επιφυλακτικότητά σας ας σας συντροφεύει στον αισθηματικό τομέα. Με αυτή τη στάση θα αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τις περιττές συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γυρνώντας το απόγευμα στο σπίτι σας κουρασμένοι, να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις. Οι στιγμές που σας περιμένουν είναι απερίγραπτες.
  
ΛΕΩΝ
Θα πρέπει από σήμερα να δημιουργήσετε απλές και φιλικές σχέσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μην προβάλετε συναισθήματα κατωτερότητας και εσωστρέφειας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Προσπαθήστε να είστε συνεπείς σε όσα έχετε υποσχεθεί προς τον ερωτικό σας σύντροφο και ας είστε έτοιμοι να δεχτείτε την κριτική του. 
  
ΖΥΓΟΣ 
Θα εκπλαγείτε από τη ζεστασιά και την τρυφερότητα, με την οποία ο σύντροφός σας θα σας εκδηλώσει αυτά που νιώθει. Ανταποδώστε με όλη σας την αγάπη.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σήμερα γοητεύετε και κερδίζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Η μέρα σας βοηθά να αφήσετε επιθυμίες και πάθη ελεύθερα. 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα οι συναισθηματικές σας διαθέσεις θα είναι έντονες. Θα συνειδητοποιήσετε να εκδηλώνετε «ξένες» προς εσάς επιθυμίες. Αναζητάτε πάθος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν είστε με τον άνθρωπό σας ευτυχισμένοι μην σας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων. Κάποιοι θα επιλέξουν σήμερα λάθος άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πλησιάστε το ταίρι σας, δείχνοντάς του την τρυφερότητα και ευαισθησία που φροντίζετε να κρύβετε. Έχει ανάγκη από την έκφραση της αγάπης σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα σας είναι δύσκολο να αποκρύψετε συναισθήματα και επιθυμίες. Προσέξτε η υπερπροστασία σας μην καταπιέσει την ατομική ελευθερία του συντρόφου σας.


Για Κυριακή 4/2/2024

ΚΡΙΟΣ
Αποφύγετε την επίδειξη ισχύος προς το σύντροφο σας. Το αποτέλεσμα οποιασδήποτε προστριβής μεταξύ σας θα φορτίσει αρνητικά τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα είναι Κυριακή και θα πρέπει να απομακρύνετε τα άγχη της βδομάδας τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας. Ψυχαγωγηθείτε και διασκεδάστε μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Θα περάσετε ευχάριστα καθώς θα αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπά. Η μέρα σας προτρέπει να ζήσετε τον Έρωτα και όλο του το μεγαλείο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Ίσως στις προηγούμενες σχέσεις σας να μην είχατε καταλάβει πολλά πράγματα σχετικά με την αγάπη. Η συμπεριφορά σας, σας είχε κάνει να υποφέρετε.

ΛΕΩΝ
Ίσως πολλοί από εσάς να έχουν την ανάγκη να ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις που είναι αρνητικές στη σχέση τους, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η μέρα προβλέπεται να είναι ευχάριστη για την συντροφική ζωή των περισσοτέρων Παρθένων. Πορεύεστε μαζί με τον άνθρωπό σας και συνεχώς εξελίσσεστε.
 
ΖΥΓΟΣ 
Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα. Μην γοητεύεστε εύκολα από τα πρόσωπα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι υποψίες σχετικά με την ύπαρξη τρίτου ατόμου στην ερωτική σας ζωή, θα διαλυθούν. Ο σύντροφος, αποδεικνύει την αγάπη του με χίλιους δυο τρόπους.     
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι βιωματικές εμπειρίες σας που σχετίζονται με τα αισθηματικά σας έρχονται στην επιφάνεια δημιουργώντας σας ανεξέλεγκτες εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επιθυμία σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσέξτε πως συμπεριφέρεστε και περιορίστε τις ιδιοτροπίες σας εάν δεν θέλετε με τη στάση σας να απομακρύνετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. 

ΙΧΘΕΙΣ
Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους. Οι δεσμευμένοι, ας αποφύγουν τα ξεπορτίσματα, διαφορετικά θα το φυσούν και δεν θα κρυώνει.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990