Εβδομαδιαίες προβλέψεις 5 Φεβρουαρίου - 11 Φεβρουαρίου 2024


ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά τη διάρκεια αυτής της βδομάδας κυρίως των πρώτων τριών ημερών φερθείτε λογικά στις περιστάσεις που θα διαδραματιστούν και δείξτε την υπομονή σας σε οποιαδήποτε πρόκληση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν τις πρώτες τρεις ημέρες.  Μια καλή περίοδος για να ξεκαθαρίσετε ορισμένες υποθέσεις που εκκρεμούν και απαιτούν ριζοσπαστική λύση.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Πετυχαίνετε στόχους, εφόσον χαλιναγωγείτε διάφορες αντιξοότητες.
Το πνεύμα σας θα είναι οξύ και θα θέλετε να υλοποιήσετε κάθε ιδέα που έχετε  γύρω απ’ τη δουλειά, ενώ θα αυξηθεί ιδιαίτερα το επιχειρηματικό σας πνεύμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα αναθερμάνει τις προσωπικές σχέσεις και οι αδέσμευτοι του Ζωδίου σας θα γοητευτούν με την παρουσία κάποιου ατόμου. Το δεύτερο μισό της βδομάδας προβλέπεται να είναι μια πολύ καλή περίοδος για διακοπές ταξίδια και γνωριμίες με πρόσωπα και μέρη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι εξελίξεις των τελευταίων μηνών, που και εσάς επηρέασαν αρνητικά, θα είναι απλώς αναμνήσεις. Πολλοί θα αρχίσετε τώρα να ξοδεύετε περισσότερα καθώς και οι καιρικές συνθήκες θα σας προτρέψουν για διασκέδαση, ενώ δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους και οι προκλήσεις της αγοράς.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα είστε ευχάριστοι και περισσότερο ελκυστικοί από τον τρόπο που συμπεριφέρεστε και κινήστε γενικότερα. Πιθανόν να αναπτύξετε κάποιες καινούργιες γνωριμίες μετά τις 9/2ου.
Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρει ανταπόκριση από το στενό σας περιβάλλον και η κάθε κίνησή σας θα βρει υποστήριξη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η αισιοδοξία και η πίστη σας θα είναι τα βασικά συστατικά για την προαγωγή και την πραγματοποίηση των στόχων σας.
Το διάστημα αυτό θα φέρει μία ανοδική τάση στα επαγγελματικά σας επεκτείνοντας τις δραστηριότητές σας σε αρκετούς τομείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τώρα οι εκπρόσωποι του αντίθετου φύλου θα σας βρουν ιδιαίτερα ελκυστικούς και αισθησιακούς, μη μπορώντας να αντισταθούν στη γοητεία σας. Οι πλανητικές διελεύσεις θα επηρεάσουν σημαντικά και τον τρόπο έκφρασής σας, καθώς θα είστε περισσότερο ευγενικοί στους άλλους, και αυτό θα αποδειχθεί ωφέλιμο στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στα μέσα αυτής της περιόδου είναι πιθανόν να δεχτείτε μία αύξηση στα εισοδήματά σας με παράλληλη αύξηση και των εσόδων σας. 
Το διάστημα μεταξύ 7 με 9/2ου σας βοηθά να διαφημίσετε με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο την επιχείρησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Είστε ένας άνθρωπος γεμάτος δύναμη, που εκφράζει ιδέες και προσεγγίζει ένα ευρύτερο κοινό με αξιοσημείωτη γοητεία. Κοντά στις 8 του μήνα, μη πιέζετε καταστάσεις γιατί θα καταλήξετε σε αδιέξοδο. 
Το δεύτερο μισό αυτής της βδομάδας, θα θελήσετε να παίξετε έναν έντονο και δημιουργικό ρόλο, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που κάτι τέτοιο μπορεί να έχει στις σχέσεις σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο ζωοδότης Ήλιος θα αυξήσει το δυναμισμό σας, αλλά μην είστε εγωκεντρικοί και μην βλέπετε υποκειμενικά τα πράγματα. Καλό θα είναι να μην πάρετε πρωτοβουλίες στη δουλειά χωρίς την έγκριση των προϊσταμένων σας.
Το να αναλαμβάνετε υποχρεώσεις και να μην αφήνετε ελεύθερο χρόνο για την ξεκούρασή σας, θέλοντας να γεμίσετε τις ώρες της καθημερινότητας, είναι σχεδόν βέβαιο πως αργότερα θα οδηγήσει σε μία ανεξήγητη κόπωση και εξάντληση των δυνάμεών σας. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές φαίνεται να αφυπνίζονται οι σεξουαλικές σας επιθυμίες και το πάθος να κυριεύει τις επιλογές σας.
Εκφράστε συναισθήματα και επιθυμίες στον ερωτικό σας σύντροφο και ζήστε ευχάριστες στιγμές μαζί του από τις 8 μέχρι και τις 10.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Χρήματα θα ξοδέψετε περισσότερα απ’ ότι υπολογίζατε και θα είναι δύσκολο να κάνετε μια σχετική οικονομία ενώ κάποιοι από εσάς θα πρέπει να υπολογίσουν και κάποιες αυξημένες οικογενειακές δαπάνες που θα παρουσιαστούν μετά τις 9 του μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Λόγω της ευσυνειδησίας και της συνεχούς προσπάθειάς σας, θα επιτύχετε ότι και αν κάνετε, αλλά μην περιμένετε ότι αυτές οι προσπάθειες θα είναι εύκολες. Αν από τη φύση σας, είστε ονειροπόλο άτομο τότε θα δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε σ’ αυτές τις νέες καταστάσεις. Αν έχετε αναλυτικό χαρακτήρα, τότε η πνευματική σας δύναμη θα αποδειχθεί κερδοφόρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η περίοδος αυτή ευνοεί όλα τα καθήκοντα, τα σχέδια και τα θέματα που έχουν σχέση με την πνευματική σας απόδοση, με την ανάγκη σας για τελειότητα και ανάλυση. Θα είστε περισσότερο αναλυτικοί και προσεκτικοί στην εργασία ή στην ενασχόλησή σας, πράγμα που θα σας ωφελήσει. Η τύχη θα είναι μαζί σας και θα επιτύχετε σε ότι αναλαμβάνετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μην φαντάζεστε πως οι άλλοι είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι γι αυτό κι αν κατορθώσετε, να διαθέσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας, αναλογιστείτε τις πραγματικές αιτίες και το δικό σας φταίξιμο στις αισθηματικές σας σχέσεις.
Προσπαθήστε στα τέλη της βδομάδας να αντιληφθείτε τα πράγματα αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό, μέσα από τα μάτια των άλλων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απρόοπτα γεγονότα, θα επηρεάσουν τα οικονομικά όλων σας, κυρίως αυτά που μοιράζεστε ή διαχειρίζεστε από κοινού με κάποιους άλλους. Προετοιμαστείτε για αλλαγές, θετικές ή αρνητικές ανάλογα με τις ενέργειές σας.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Η κοινωνική σας ζωή θα βρεθεί σε ακμή. Η διάθεσή σας θα είναι περισσότερο ανοικτή και ευχάριστη με αποτέλεσμα να προσελκύει νέους ανθρώπους στη ζωή σας και να ενδυναμώνει τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σας σχέσεις. Θα προτιμάτε να βρίσκεστε με άλλους παρά μόνοι σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στον εργασιακό σας χώρο θα υπάρχει μεγάλη ένταση και καταπιεστικές συνθήκες. Πολλές από τις εργασίες σας θα πρέπει να κρατηθούν μυστικές και ίσως χρειαστεί να κάνετε αρκετές έρευνες σε σχέση με τα θέματά σας.
Πολλά καινούργια αποκαλυπτικά στοιχεία που θα βρείτε θα σας φανούν χρήσιμα και ευεργετικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα αναζητάτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα, για την αισθηματική σας ζωή, πράγμα που μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος ή να σας οδηγήσει σε υπερβολική δράση. Δεν θα είναι εύκολο να ισορροπήσετε μεταξύ του να θέλετε εκούσια να κάνετε κάτι και αυτού που είστε υποχρεωμένοι να κάνετε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι φιλότιμες προσπάθειές σας, ανταμείβονται με κάποια αύξηση, αποζημίωση, αλλά και εύκολο δανεισμό.
Προσοχή όμως εδώ, ώστε να αποφύγετε, κάθε οικονομική εξάρτηση, γιατί οι μετέπειτα υποχρεώσεις σας, θα είναι πιεστικά δεσμευτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Στη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχετε ισχυρές εμπνεύσεις, προαισθήματα, προφητικά όνειρα ή άλλες εμπειρίες που έχουν σχέση με τον ψυχικό σας κόσμο. Θα έλκεστε ισχυρά από αυτού του είδους τα θέματα και θα θελήσετε να τα μελετήσετε σε βάθος, ζητώντας να μάθετε περισσότερα για τον εσωτερικό σας κόσμο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι στόχοι σας θα είναι εκτεταμένοι, προοδευτικοί και ασυνήθιστοι. Οι δραστηριότητές σας θα έχουν σχέση με ομάδες ατόμων ή συνεταιρισμούς, κ.λπ.. και θα αναζητάτε, όσο το δυνατόν, περισσότερο να ωφεληθείτε από τους άλλους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ίσως τεθούν σε δοκιμασία τα συναισθήματά σας εξαιτίας κάποιας διάψευσης. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις που προκαλούν ένταση, ζήλια και κτητικότητα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι καλή εποχή να αγοράσετε ακίνητα ή να κάνετε επενδύσεις που θα αυξήσουν την αξία της περιουσίας σας. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι πιθανό ότι θα τοποθετήσετε χρήματα σε πράγματα που θα αποδώσουν.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Ποικίλες ιδέες θα διεγείρουν το μυαλό σας. Είναι σημαντικό να επιλέγετε τις ιδέες σας προσεκτικά και να αποφεύγετε την ισχυρογνωμοσύνη γιατί αυτό θα προκαλέσει ένταση και δυσαρέσκεια στα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθήστε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στους κυριότερους στόχους σας, διαφορετικά, κινδυνεύετε να χάσετε το χρόνο σας.
Αν η δουλειά που κάνετε έχει σχέση με τα ταξίδια, τον τουρισμό, τη διπλωματία, τις επιχειρήσεις σε διεθνές επίπεδο, τη διδασκαλία, η βδομάδα αυτή θα είναι παραγωγική και επιτυχημένη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν έχετε κάποιες αμφιβολίες για άτομα ή καταστάσεις προσπαθήστε να αυξήσετε την επιφυλακτικότητα και προσοχή σας σε σχέση με τις αποφάσεις. Ακόμα, το να αγνοείτε ή και να αποφεύγετε τα πραγματικά προβλήματα σε μια σχέση σας θα αποδειχτεί μεγάλο λάθος με ξεχωριστές συνέπειες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η επιθυμία σας να αποκτήσετε κάτι θα είναι έντονη και θα εκδηλωθεί στον υλικό καθώς και στο συναισθηματικό τομέα. Η έννοια «ΕΧΩ» θα ενδυναμωθεί ως αποτέλεσμα της επιθυμίας σας να αυξήσετε την προσωπική σας περιουσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Βρίσκεστε εν όψη ανατρεπτικών αλλαγών, που αφορούν ολόκληρη την υπαρξιακή σας οντότητα. Ήδη, οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου, πρέπει να έχετε νιώσει τα πρώτα μηνύματα των επερχόμενων ανακατατάξεων. Καλά θα κάνετε να μην τα προσπερνάτε, χωρίς να τα λαμβάνετε υπόψη σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Προδιαθέστε τον εαυτό σας κατάλληλα, γιατί σας περιμένει πολλή δουλειά. Έναντι των κουραστικών και απαιτητικών ρυθμών της καθημερινότητας, θα επικαλείστε όλη την πείρα, τις γνώσεις και τις αντοχές που διαθέτετε, για την αντιμετώπιση των επαγγελματικών σας καθηκόντων. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ανάγκη σας για συγκινήσεις και η έλλειψη μέτρου, που θα χαρακτηρίζει τις επιθυμίες σας, το πιθανότερο είναι να σας εμπλέξει σε επιπόλαιες σχέσεις και περιπέτειες.
Γενικά θα υπάρχει η τάση να διαφοροποιείστε από τα καθιερωμένα σας πρότυπα και να ελκύεστε από παράδοξες καταστάσεις. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα οδηγείστε στο πώς θα οργανώσετε τις φιλοδοξίες σας καλύτερα, να τις κάνετε περισσότερο ρεαλιστικές ώστε να έχετε μια καλή ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Γυρίσματα της τύχης, σας δημιουργούν προκλήσεις και συναρπαστικές εμπειρίες.
Πολλές καταστάσεις, θα χρειαστεί να ξεκαθαριστούν, φέρνοντάς σας σε δύσκολη θέση και δοκιμάζοντας τις ανοχές σας.
Έχετε όμως πολύ δυνατούς συμμάχους και δεν μπορεί παρά να βγείτε νικητές ακόμα και μέσα από πιεστικές συνθήκες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Καινούργιες επαφές, συμφωνίες και μετακινήσεις που θα γίνουν τώρα, προετοιμάζουν το έδαφος για μακροπρόθεσμα οφέλη. Αυτή την περίοδο, ευνοείστε περισσότερο, αν στην εργασία σας, αναπτύσσετε σχέσεις, με μακρινά μέρη και το εξωτερικό, παρά αν κινείστε μόνο στην περιοχή και τη χώρα σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεστε σε μια «γαργαλιστική» αναμονή, ανοιχτοί σε καινοτομίες έτοιμοι να ζήσετε οτιδήποτε διαφορετικό από τον μέχρι τώρα τρόπο ζωής που συνηθίζατε.
Κεραυνοβόλοι έρωτες, περίεργες συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες ή επαναφορά παλιών σχέσεων, όλα είναι πιθανά να συμβούν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Συγκρατείστε την τολμηρή σας διάθεση, όσον αφορά ριψοκίνδυνα επενδυτικά προγράμματα, αλλά και τυχερά παιχνίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η νοητική και διανοητική σας δραστηριότητα θα αυξηθούν σημαντικά. Η αναλυτική σας ικανότητα να αντιλαμβάνεστε οποιαδήποτε λεπτομέρεια, σε κάθε κατάσταση, θα είναι αξιοσημείωτη. Θα νοιώθετε την επιθυμία να μελετήσετε, να βελτιώσετε τη δουλειά σας, να τελειοποιηθείτε και να επεκτείνετε την επιστημονική σας κατάρτιση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αν έχετε κάποιους συγκεκριμένους στόχους, θα έχετε και την ικανοποίηση, να ολοκληρώσετε τις τωρινές σας προσπάθειες και να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας. Θα μπορούσατε για παράδειγμα, να εργαστείτε σκληρά για τα σίγουρα θεμέλια κάποιας νέας ιδιωτικής επιχείρησης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δυσκολεύεστε να γευτείτε ανέμελα τις χαρές της ζωής, γιατί αντιλαμβάνεστε πιο έντονα, τις πρακτικές ανάγκες που προκύπτουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια και απαισιόδοξη τάση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μην κάνετε κινήσεις απελπισίας ρισκάροντας μεγάλα χρηματικά ποσά, προκειμένου να σώσετε μια χαμένη υπόθεση. Δεν έχετε καμία τύχη αν εσκεμμένα την προκαλείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η αυξημένη ενέργειά σας θα σας οδηγεί στη λήψη νέων δραστηριοτήτων ή να εργασθείτε έντονα και συντονισμένα σε νέους στόχους που εύκολα μπορούν να σας οδηγήσουν ή να σας επιφέρουν εξάντληση. Σε γενικές γραμμές, θα είναι ευχάριστη χρονική περίοδος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μη διασκορπίζετε την ενέργειά σας ταυτόχρονα, σε πολλούς στόχους. Συμβιβάστε την αγωνιστικότητά σας με την πλήξη σας και την άρνησή σας για την καθημερινότητα με θετικό τρόπο ώστε να αποφύγετε να θίξετε την μελλοντική σας ανάπτυξη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Για όποιους κατανοήσουν την ανάγκη σας για ελεύθερη αυτοέκφραση, θα περάσουν αξέχαστα μαζί σας. Θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί, ευχάριστοι, με πλούσια συναισθήματα, πρόθυμοι να τα μοιραστείτε με αυτούς που σας αγαπούν και σας δέχονται γι’ αυτό που είστε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μία τάση σας για υπερβολικά έξοδα θα πρέπει να την συγκρατήσετε, έστω και αν πρόκειται για το σπίτι σας γιατί αργά η γρήγορα θα έρθετε σε κάποια σύγκρουση με τον σύντροφο για αυτό το θέμα.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αν  έχετε αρχίσει να σκέπτεστε για το μέλλον σας, ίσως να αποκτήσετε πρώτα άγχος και μετά να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας. Όσον αφορά αυτά τα σχέδια, γενικά, θα είναι μεγαλεπήβολα και δεν θα ικανοποιείστε με τις ασήμαντες υποθέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η φυσική σας ενέργεια θα είναι σταθερή και αμετάβλητη, πράγμα που θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε τις ευθύνες σας με ηρεμία. Θυμηθείτε ότι το κλειδί της επιτυχίας σας, θα είναι να χειριστείτε τις υποθέσεις σας με πειθαρχία, τάξη και σταθερότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το αίσθημα της συναισθηματικής αποτυχίας θα είναι έντονο και θα χρειαστεί να βρείτε λύσεις γι’ αυτού του είδους τα προβλήματα. Θα σας είναι αρκετά δύσκολο να συνδεθείτε συναισθηματικά εξαιτίας του ότι εύκολα θα ψυχραίνεστε ή θα γίνεστε αδιάφοροι.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απαιτούνται προσπάθειες για την σταθεροποίηση των εισοδημάτων σας, ενώ εάν μέχρι τώρα εργαστήκατε σωστά και υπεύθυνα, θα πρέπει να αποβάλλετε κάθε ανασφάλεια. 

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990