Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 5/2/2024


ΔΕΥΤΕΡΑ 5/2

ΚΡΙΟΣ
Ηγηθείτε των καταστάσεων και εκφράστε κάθε δημιουργική σας ιδέα στο στενό σας περιβάλλον. Στον αισθηματικό τομέα, οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι πλανητικές θέσεις και όψεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις στα καθημερινά σας θέματα. Ανταλλάξτε τις απόψεις σας με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα. Σήμερα ρίχνετε το ενδιαφέρον σας στην αισθηματική σας ζωή καθώς ο έρωτας σας εμπνέει και φέρνει καινούργια όνειρα στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην πιέζεται τους συνεργάτες σας για κάποιες δουλειές που το ξέρετε πως δεν έχουν και τόσο νόημα. Σήμερα θα έχετε εισβάλετε παρορμητικά στα άτομα που έλκουν το ενδιαφέρον σας. Η ερωτική σας ζωή κατευθύνετε από πάθη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα υπάρξει μία εύνοια στα οικονομικά σας. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να ξοδέψετε άσκοπα το περίσσευμα σας. Με την αισιοδοξία, τον αυθορμητισμό και την λαμπερή σας προσωπικότητα, κερδίζετε στα σημεία και βγαίνετε νικητές σήμερα στο ερωτικό παιχνίδι.

ΛΕΩΝ
Σήμερα, οι πλανητικές διατάξεις τονώνουν τον αυθορμητισμό σας. Η αυτοπεποίθησή σας, σας κάνει τολμηρούς και διεκδικητικούς. Θα έχετε τους τρόπους και τις ευκαιρίες να οδηγήσετε τις καταστάσεις προς όφελός σας στον επαγγελματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην πιέζεται τους συνεργάτες σας για κάποιες δουλειές που το ξέρετε πως δεν έχουν και τόσο νόημα. Οι δεσμευμένοι Παρθένοι χαίρονται την αρμονία που υπάρχει μεσ’ στη σχέση τους. Κάντε ευχάριστες εκπλήξεις στον αγαπημένο σας.

ΖΥΓΟΣ
Ελέγξτε τα προσωπικά σας αρχεία καθώς είναι πολύ πιθανόν κάποιοι απρόσκλητοι επισκέπτες να έχουν πάρει κάποιες πληροφορίες. Δώστε προσοχή σ’ αυτά που καιρό προσπαθεί να σας πει ο σύντροφός σας. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το να κατευθύνετε τις εργασίες σας και να πάρετε αποφάσεις ίσως να είναι ότι καλύτερο για την πρόοδο της επιχειρήσεώς σας.  Το βράδυ θα έχετε την επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Εξετάστε πρώτα εάν είναι αληθινά και αν έχει τη διάθεση ο σύντροφος να τα ακούσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθήστε να είστε κατανοητοί και φυσικά αληθινοί, ώστε να μην δημιουργηθούν αργότερα παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Τη σημερινή μέρα τα αισθηματικά σας ευνοούνται. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας και μην κινήστε μόνο με γνώμονα το ένστικτο της ασφάλειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο στόχος σας θα πρέπει να είναι το οριστικό ξεκαθάρισμα των εκκρεμοτήτων στον επαγγελματικό τομέα. Η αισθηματική σας ζωή περνά μία παροδική κρίση. Η σχέση δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα πρότυπα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διαίσθησή σας θα σας βοήσει να αντιληφθείτε κάποιες καταστάσεις πριν την εκδήλωσή τους. Οι αισθηματικές επιτυχίες, δεν θα λείψουν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ανεξάρτητα απ’ το αν θα το καταλάβετε καθώς κυριαρχήστε από στρες.

ΙΧΘΥΣ
Είστε διατεθειμένοι να δώσετε πολλά για να αποκτήσετε στην ερωτική σας ζωή ασφάλεια, σιγουριά, σταθερότητα και συντροφικότητα. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε αδελφούς και συγγενικά πρόσωπα ιδιαίτερα εάν αντιμετωπίζουν προβλήματα το τελευταίο διάστημα.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990