Ερωτικά Ταρώ 5/2/2024


Για Δευτέρα 5/2/2024

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα, να προσέξετε να μην γίνετε παρορμητικοί και πείσμονες στις ιδέες σας. Η στάση σας μπορεί να προκαλέσει το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι συνθήκες σήμερα επηρεάζουν αρνητικά τα συναισθήματά σας. Η συμπεριφορά σας μπορεί να προκαλέσει τάσεις φυγής του συντρόφου απ’ τη σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι περισσότεροι, θα εισπράξουν κομπλιμέντα για την εξωτερική τους εμφάνιση. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις, για να βελτιώσετε τα αισθηματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εάν δεν θέλετε ο δεσμός σας να περάσει από ένα μακρύ στάδιο δοκιμασιών, θα πρέπει να διατηρήσετε μια πιο ελαστική συμπεριφορά.

ΛΕΩΝ
Η μέρα σας προτρέπει να εκδηλώσετε την αγάπη σας. Εάν η σχέση σας περνά κρίση σήμερα μπορείτε να αναπροσαρμόσετε αυτή την κατάσταση προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα μπλοκάρει κάποιους από εσάς να προβάλλουν τα συναισθήματά τους και κάποιους άλλους τους κάνει μελαγχολικούς.

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Να είστε αυθεντικοί. Μην φοράτε μάσκες που θα σας κουράσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι σημερινές συνθήκες όπως παρουσιάζονται ενδέχεται να σας κάνουν καχύποπτους με το σύντροφό σας και απαισιόδοξους απ’ την πορεία του δεσμού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές συγκυρίες που εμφανίζονται φέρνουν ευχάριστες προοπτικές στα αισθηματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι καταστάσεις σας επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις για τα αισθηματικά σας. Θα συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που θα αφυπνίσει τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε τις αναμνήσεις από προηγούμενους δεσμούς και εφήμερες σχέσεις να επηρεάσουν την τωρινή σας σχέση.

ΙΧΘΕΙΣ
Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις με το ταίρι σας και αφήστε τα παράπονα. Εκδηλώστε την αγάπη σας και τις ανομολόγητές σας επιθυμίες.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990