Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 6/2/2024


ΤΡΙΤΗ 6/2

ΚΡΙΟΣ
Επαναπροσδιορίστε τώρα τους στόχους σας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χώρου. Καθώς είστε πλέον συναισθηματικά ώριμοι και κατασταλαγμένοι, ξεχνάτε τους φόβους σας και αντιμετωπίζετε τη ζωή αναζωογονημένοι και χαρούμενοι. 

ΤΑΥΡΟΣ
Φανείτε δυνατοί και αποφασιστικοί σε κάποια προσωπικά σας θέματα αλλά μην είστε εριστικοί απέναντι σε κάποια πρόσωπα απ’ το στενό σας κύκλο. Η σημερινή μέρα σας βοηθά να αντιμετωπίσετε επαρκώς τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο φανατισμός και η υπερεκτίμηση των καταστάσεων σας μόνον αρνητικά αποτελέσματα θα μπορούσαν να φέρουν.  
Η σημερινή μέρα ενισχύει τα ερωτικά σας, αρκεί να μην αναλώνετε χρόνο σε πρόσωπα που δεν είναι ξεκάθαρα με το τι θα ήθελαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα αισθηματικά σας προβλέπεται να σας απασχολήσουν σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μία καινούργια γνωριμία, αναστατώνει τους αδέσμευτους. Η σημερινή μέρα σας βοηθά να πλησιάσετε τους δικούς σας ανθρώπους και υπόσχεται ευχάριστες στιγμές στο σπίτι.

ΛΕΩΝ
Οι φόβοι που θα έχετε για τα επαγγελματικά σας φίλοι μου Λέοντες είναι αβάσιμοι. Το ηλιακό σύστημα σταθεροποιεί τους μακροχρόνιους έρωτες και δεσμούς. Η πρωινές ώρες, σας βοηθούν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να βρεθείτε με πρόσωπα που σας εκτιμούν και σας σέβονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αποφύγετε σχόλια τα οποία δεν σας αφορούν και μάλλον θα μπλέξουν τις προσωπικές σας σχέσεις. Εκμεταλλευτείτε σήμερα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για επιτυχημένες οικονομικές συμφωνίες και για έναν έλεγχο σε έξοδα και δαπάνες.

ΖΥΓΟΣ
Οι καταστάσεις φέρνουν αρκετές διακυμάνσεις στο σκηνικό της ζωής σας μεταλλάσσοντας σας καταλυτικά. Σας δίνονται πολλές ευκαιρίες σήμερα για να περάσετε ευχάριστες στιγμές και να αισθανθείτε συναισθηματικά αρμονία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα πιστέψετε ότι ο ρυθμός των γεγονότων της ζωής σας επιβάλλει να τρέξετε να προλάβετε.  Η σημερινή μέρα σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε χρονίζοντα ζητήματα ή επαγγελματικά προβλήματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σας δεν θα πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες. Καλή ημέρα για να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα ξεφεύγοντας απ’ τις σκοτούρες τις καθημερινότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ενώ είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε οικονομικές συμφωνίες κάτι αλλάζει και ματαιώνονται. Εκμεταλλευτείτε σήμερα τις καταστάσεις για να βελτιώσετε τη Δημόσια ή την επαγγελματική σας εικόνα. Καλή ημέρα για να προβάλλετε την επιχείρηση σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εάν είναι απαραίτητο να προφέρετε τη βοήθειά σας σε κάποια άτομα που έχουν την ανάγκη σας, μην το αρνηθείτε.
Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές συγκυρίες που εμφανίζονται στον αισθηματικό τομέα του χάρτη σας, φέρνουν ευχάριστες προοπτικές.

ΙΧΘΥΣ
Η ιδιοσυγκρασία σας θα είναι ισχυρή και εμφανίζεστε κυριαρχικοί. Μην δημιουργείτε χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο  προβλήματα στο δεσμό σας. Εκμεταλλευτείτε σήμερα τις καταστάσεις εάν πρόκειται να ρυθμίσετε δάνεια και χρέη ή να λύσετε οικονομικές διαφορές.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990